Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 19 napja szedek Novynette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 napja szedek Novynette fogamzásgátlót, és kb.16 napig vérezgettem. Az elmúlt 3 napban már nem volt semmi és azalatt az idő alatt nem feküdtünk le a párommal. Ma miután szeretkeztünk kicsit mégis véreztem. Ez normális?

Figyelt kérdés
És így hogy 16 napig vérezgettem meg fog jönni rendesen 2 nap múlva mikor szünetet kell tartanom?
2009. dec. 26. 00:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia4 Való igaz, hogy a gyógyszerek okozhatnak kisebb nagyobb menstruáció kavarodást az első hónapokban, de 16 nap az azért sok. Vérveszteség szempontjából is veszélyes ha több, mint két hétig van meg a menstruációd, főleg ha még szex után is. Menj vissza az orvosodhoz és közöld vele a problémát. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy nem lesz vele gond, akkor szedd tovább, de szerintem gyógyszer fog váltani.

Szerintem meg fog jönni most is, ami még több vérveszteséget jelent. Ha nincs időd elmenni a nőgyógyászhoz akkor legalább egy telefont. Remélem semmi gond nincs :)

2009. dec. 26. 00:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia! Először is köszönöm a válaszod.

Igazából nem nevezném menstruációnak az egész 16 napot. Kb 7-8 nap volt ami rendes volt, a többi nagyon gyenge vérzés (a végefelé inkább barnás folyás) Ezzel kapcsolatban azt hallottam, hogy normális, és hogy sok lánynak volt ilyen vérzése novynette-től. Engem inkább az zavar, hogy így 3 nap semmi után most újra pici vérzést tapasztaltam.

2009. dec. 26. 01:45
 3/4 anonim válasza:

Szia! Biztos hogy ennek a gyógyszerhez van köze? Néha én is szoktam picit vérezni szex után, főleg ha már rég nem szexeltem előtte. :D Jókor kezdted el szedni a tabit? (A ciklus 5. napján asszem)

Én 6 éve szedem a Novynette-t és nagyon bevált, mármint jók a mellékhatásai - szép bőr, rövid vérzés, fájdalom semmi.

2009. dec. 28. 01:54
 4/4 A kérdező kommentje:

A ciklus 1. napján kellett elkezdeni, akkor is kezdtem.

Lehet, hogy tényleg nincsen köze a vérzésnek a tabihoz, mret azóta voltunk együtt és semmi vérzés nem volt.

Ezalatt az 1 hónap alatt én annyi mellékhatását tapasztaltam, hogy jelentösen nőttek a melleim (barátom örömére:D) meg picit hangulatingadozó lettem..

Egyébként neked a 7 napos szünet hanyadik napján szokott megjönni?

2009. dec. 28. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!