Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mit értetek azalatt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit értetek azalatt, hogy "szétdugni" egy nőt?

Figyelt kérdés

Gondolom durván szexelni vele. Barátommal általában mindig ilyen romantikus szeretkezések vannak, amik jók nagyon. De barátnők tegnap mesélte, hogy azt írta neki a pasija, hogy ma este szét fogja dugni.

Elég izgatóan hangzik, de sajnos elkèpzelni se tudom milyen. Barátomnak felhoztam, azt mondta, hogy ő inkább romantikusan szeret szexelni, de ha iszik akkor be tud vadulni. 18/l

2016. jún. 3. 11:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Dugtam már meg úgy, hogy remegtek a lábaid, és nem bírtál 15 percig felállni ? Na.
2016. jún. 3. 11:25
 2/15 anonim ***** válasza:

dugtak*

bocsi

3/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok ki. Fő a változatosság. A legjobb egyikszer romantikusan szeretkezni, máskor pedig keményen dugni. F
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha te azt akarod, hogy egy ittas állat dugjon szét, azt nem ajánlom. Miért ?

Mert ha neki az alkohol dühöt vált ki, szerinted ki fogja korlátozni, ha elfajul ?

Van akitől szeretetet, nyugalmat, másból kötözködést és haragot vált ki az alkohol.

Ha józanon képtelen keménen megrakni, az ittas állapotú dugást nem ajánlom, kivéve, ha elég jó vagy valamilyen küzdősportban.

Ha úgy 85 kg felett van a csávó, akkor esetleg gondot okozhat, ha bevadul...

2016. jún. 3. 11:28
 5/15 A kérdező kommentje:
#4: sose tudna bántani engem, 3 éve vagyunk együtt
2016. jún. 3. 11:29
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Én is voltam lányal és ugy meg dugtam hogy alig tudot meg szolalni félorás menet volt
2016. jún. 3. 11:30
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

hasonlo tapasztalataim voltak nekem is. lábremegés, nehezen felállás, szex után csak terpeszben járás órákig :D

25/F

2016. jún. 3. 11:48
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Hidd el,hogy sírnál-rínál ilyen állatmód szex után,belső sérülést,hólyaghurutot,derék fájdalmat tud okozni a durva,igazán kemény szex.

Ezt csak annak ajánlom aki elég edzett' és ezt nem hülyeségből írom,tényleg aki napi szinten szexel és nem csak finomkodó stílusban.

Tehát szerintem nem minden nő bírja a "szétdugást",van akinek bejön,van akinek nem.

2016. jún. 3. 12:23
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Miért gondoljátok, hogy egy romantikus szeretkezés után nem fordulhat elő, hogy a lánynak remegjen a lába, és percekig ne tudjon szóhoz jutni? Szerintem nem a vadság, durvaság okozza ezt, hanem az orgazmus mennyisége, vagy inkább erőssége, azt pedig egy érzéki szeretkezés jobban ki tudja váltani, mint egy piásan bedurvult kefélés.
2016. jún. 3. 12:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
1 hétig nem áll lábra a hölgy. Ezt érteni alatta.
2016. jún. 3. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!