Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mennyi idő után szerettek bele valakibe?
Teljesen változó. Volt olyan, hogy hónapok alatt nem szerettem bele, és olyan is, hogy néhány nap ismerettség után, mert annyira levett a lábamról az egész férfi.
21/L
Változó, de az első randihoz képest azért általában 1-1,5 hónapon belül megtörténik.
Volt olyan barátom, akivel a trolibuszon láttuk meg egymást és már elsőre éreztem azt a bizsergést magamban. Utána pedig hetekig azt kerestem hogy melyik járattal szokott utazni és hogyan kerülhetnék hozzá közel, hogy talán megszólítson. Aztán megszólított, de én már úgy éreztem az első látástól kezdve odáig vagyok érte.
Más barátommal randizgattunk, találkozgattunk (az első randin csókolóztunk már), de úgy kb 1 hónap után kezdtem csak igazán beleesni, miután láttam hogy ő is komolyan gondolja velem.
Mai fejjel visszagondolva mindkettejüket egyformán nagyon szerettem (két külön időben természetesen).
Azért azt mondanám, hogyha 1-2 hónappal az első randi után még nincs semmi szerelem, akkor abból később sem lesz.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!