Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti mikor mondjátok egy másik lányra hogy "megtépnétek"?
Mért van az hogy mostanában minden csaj akivel beszélek az én nővéremet akarja megtépni?
Teljesen különbözőek az okok ráadásul, és már vagy a negyedik csajtól hallom vissza hogy megtépné.
A nővérem annyira nem is szép, hogy mindegyik csaj féltékeny legyen rá.
Mondjuk szerintem csak a szájuk nagy, mert úgyse mernek nekimenni, de szerintetek mért lehet ez?
Idáig ilyet még csak nem is hallottam hogy egy csaj megtépné a nővéremet, most meg már a negyedik csaj jelentette ki.
1
És mért nem téped meg őket?
Azért mert erősebbek nálad, szóval félsz tőlük, vagy csak szimplán nem volt még lehetőséged rá?
Soha nem mondtam és nem is mondok ilyet.
- Ha túl feszítette a húrt viselje a következményét....
nem szólok előre.
Nem erosebbek nalam es nem is felek toluk. Egyszeruen csak probalok uralkodni az indulataimon. Mert nem az a megoldas, hogy egybol utunk. :D
De volt mar ra pelda, hogy osszeverekedtem az egyik ismerosommel. Kihozott a beketuresembol. :) Nem vagyok ra buszke.
A mai napig elkap a rohogogorcs, hogy mennyi haját kiteptem. De sajnos nem eleget...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!