Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-50 körüli nők szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50 körüli nők szoktatok fantáziálni arról milyen lehet egy 20-22 éves fiúval a szex?

Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Hiszed vagy nem, negyven éves nőként PONTOSAN tudom, hogy milyen egy 20-22 éves fiúval a szex, ugyanis voltam ilyen korú, és akkoriban ilyen korúakkal szexeltem. És mivel van benne érdemi tapasztalatom, egyáltalán nem vágyom rá. Egy érett férfi messze többet nyújt az ágyban, mint egy huszonéves.
2016. jún. 2. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:

1# Haha

Én meg ettem egyszer kukacos cseresznyét, úgyhogy többet nem eszek, mert a cseresznyék kukacosak.

2016. jún. 2. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
# 2: Megnyugtatlak: nem egyszeri tapasztalat alapján írtam, amit írtam, van összehasonlítási alapom a különböző korosztályok terén, minden korosztályból reprezentatív mintával rendelkezem.
2016. jún. 2. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Mennyi az a reprezentatív?

Illetve mikor volt?

2016. jún. 2. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Sokan nem csak fantáziálnak erről, anyám 44 éves a barátja meg 21 :D
2016. jún. 2. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!