Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális/frigid vagyok, ha szeretek masztizni és a szexről fantáziálni, de magát a szexet nem élvezem?
Nem hiszem, hogy leszbikus vagyok, mert férfiakra szoktam masztizni, és mindig nagyot élvezek. A nők nem vonzanak.
Eddig még csak egy partnerem volt, és én is azon gondolkozom, hogy talán a partnerrel nem illek össze ilyen téren, és esetleg mással menne. De annyira szeretem Őt, nem akarok emiatt szakítani vele. :(
Amikor megtetszik egy pasi, és randizunk, alig szoktam kibírni az első csókot, aztán meg pláne nagyon nehéz visszafogni magam, hogy ne dőljek hanyatt túl gyorsan,mert akkor azzal el is veszteném őt.
Persze volt olyan, hogy nem érdekelt a srác, de annyira tepert, hogy megsajnáltam. Hónapokig randiztunk, de egyszerűn rosszul voltam a gondolattól is, hogy hozzám érjen. Pedig kedves volt, emberileg nagyon értékesnek tartottam, jó barátok is voltunk. De nem volt meg a kémia.
Lehet, hogy nálatok is ez van.
Nézhelődj az utcán, a strandon, van-e olyan fiú, akivel úgy érzed, hogy szívesen lefeküdnél. Képzeld el, hogy mit csinál veled, ha attól felizgulsz, akkor simán csak másik párt kell keresni.
Az aszexualitás meg frigiditás általában azoknál a nőknél alakul ki, akinek negatív tapasztalata van, vagy molesztálták, megerőszakolták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!