Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindig a barátom kezdeményezi a szexet, én soha, mert elég gátlásos vagyok, félek a visszautasításól, stb. abból lehetnek problémák? 21/L
Vágyom rá én is, illetve örülök, ha ő kezdeményez, de hogy én nem merek kezdeményezni, van bennem egy félelem, hogy mi van, ha nem szeretné éppen akkor.. igaz, még nem vagyunk együtt régóta, csak 2 hónapja.
A fiúkat egy idő után ez zavarja,úgy érzik nem szeretik/kívánják őket, vagy nem baj, ha kevésbé vagyok kezdeményező?
Igen, hosszú távon ez probléma lehet.
Az ágyban is annyira vagy aktív mint amennyire kezdeményező? Csak fekszel?
Mi lenne ha amit itt leírtál elmondanád neki?
Igen, ez egy idő után problémát fog jelenteni.
Próbálj meg te is kezdeményezni, hiszen veled van, szeret téged, akkor miért utasítana vissza? Jó rendben, előfordulhat, hogy akkor épp nincs kedve szexelni, na és akkor mi van? Akkor majd holnap, vagy holnap után...
Igen, sajnos ebbol kesobb lehetnek problemak.
De nem kell felni a kezdemenyezestol! :)
Nincs semmi ha akkor epp nincs kedve szexelni. Bár nehezen tudom elképzelni,hogy nem jonne meg a kedve ha csak hirtelen otlettol vezerelve kikapod a nadragjabol es elkezded oralisan kenyeztetni. Vagy megjelensz elotte fehernemuben(vagy anelkul ;) ). Garantalom megjon a kedve hozza. Legalabbis nalam ez mindig bevalt.:D
Nem kell felni! :)
Igen lehet. Egy idő után ez baromi zavaró tud lenni. Ideje lenne felnőni. És ga visszautasít mert mondjuk nincs hozzá kedve akkor mi van? Vagy úgy véled cssl neked van kogid visszautasítani őt?
De rühellem az ilyen vesztes csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!