Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön az egyik barátnőm pasija. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már azóta ismerem, mióta együtt vannak de csak most kezdtem el érezni hogy vonzódok is hozzá. Személyi edző és hozzá járok, ezáltal egyre jobb a kapcsolatunk, sok időt töltünk együtt. És külsőre is nagyon tetszik, nagyon jó pasi...
Mit csináljak? Nem tudom sokáig leplezni ezt a dolgot.
2016. máj. 31. 21:49
1/15 anonim válasza:
Hát akkor pippantsd le, ribikénm.
2/15 anonim válasza:
...még hogy a férfiak az erkölcstelenek! :D
4/15 A kérdező kommentje:
Azért vagyok erkölcstelen, mert nem tudok mit kezdeni az érzéseimmel, és pont ő jön be? Aha, jólvan.
2016. máj. 31. 21:53
5/15 anonim válasza:
Mondjuk mostantól ne hozzá járj edzeni.Nincs más pasi a világon,aki bejönne,ugye,csak a barátnőd pasija?Szánalmas vagy.
6/15 anonim válasza:
#4 Ti lányok mindig az érzelmeitek mögé bújtok! Ösztönlények vagytok csak.
7/15 anonim válasza:
Keresgélj másfelé. Ne mondd már, h több százezer férfiből pont ő az egyetlenegy, csak és kizárólag ő aki bejön...! Keress másik edzőt, ha ennyire nem bírsz magaddal. Vagy akkor szerezd meg, de akkor meg ne csodálkozz, ha ribizlinek tartanak!!
8/15 anonim válasza:
Hajcs rá és próbáld meg titokban lehet hogy csak a vágyaid beteljesülése után csillapodsz le..
9/15 anonim válasza:
Pedig leplezned kéne kisasszony, más esetben hajtépést szimatolok a barátnőd részéről feléd. :D
10/15 anonim válasza:
Szerintem is kerüld. Ér ennyit egy barátság... Biztos van más személyi edző is ott, ahova jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!