Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dóri115 kérdése:
Mit tegyek, ha az egyik nagyon jó barátnőm pasija bejön nekem?
Figyelt kérdés
Úgy történt a dolog,hogy sokkal az előtt hogy elkezdtek volna járni, elmondtam a barátnőmnek, és ő pedig erre rá kb. 1 hónapra összejött a sráccal.. aki az unokatestvére is egyben....Nemtudom mit tegyek. Szerintem ez úgy, hogy nekem tetszett előbb, nem olyan gerinctelen dolog, de most nemtudom mihez kezdjek. Pls csak normális válaszolók jöjjenek :)2016. febr. 6. 08:15
1/4 anonim válasza:
Semmit ne tegyel. Egy kapcsolatot szandekosan szetvagni szemet dolog, es ha a pasi normalis, azonnal elmondja a baratnodnek mit akartal. Bukod a pasit is meg a baratnodet is - legalabbis en tuti nem allnek veled szoba tobbet a helyeben....
3/4 anonim válasza:
Kamu kérdés. Am ha unokatestvérek jöttek össze- elmebeteg bagázs.
4/4 anonim válasza:
Tenyleg kamu szaga van a kerdesednek.
Viszont, ha netan igaz, akkor azt kell mondanom, a baratnod egy nagyon undorito ember, nem csak azert, mert osszejon azzal a fiuval, akirol tudta, hogy neked tetszett, hanem azert is, mert a sajat unokatestvere raadasul. Probald meg kerulni oket, nem igazi barat az ilyen, es eleg problemas is lehet a csaj,ha a verrokonaval jon ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!