Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szilikonmell vagy kis kerek mell?

Csak kiváncsi lennék, kérdező hogy ha te állnál a kiszemelted elôtt meg egy 3x akkora szilikon mellű lány kit választana..:)
Akinek alapbol volt egy kicsi melle tehát nem teljesen volt deszka, annak betudnak tenni akkora és olyan implantátumot amin észre sem fogod venni hogy nem igazi a melle :) Tapintásra meg baromság hogy műanyag érzete van, szerintem ti még nem fogtatok ha ezt állitjátok.. Olyan implantátumok vannak már amik teljesen megegyeznek az igazi mellel csak annyi a különbség hogy, szülés után sem fog lógni, fogyás-hizás után megváltozni a mérete :)

én nekem volt dolgom kis mellele is nagy mellele is és szilikon mellell is... de én személyszerint azon a véleményen vagyok hogy inkább a kis feszes tenyérbeillő a jó...
Sőt továbmennék... én azt a mellet szeretem amit a gazdája büszkén mutogatna nekem, mert látom hogy jol érzi vele magát :)

Röviden: csak simán MELL!
Lehet kicsi, nagy, szilikonos, vagy nem, kemény vagy lógó...
Például egy tinilánynál a lógó mell azért nem túl oké, vagy a 40-es nőknél a szilikon sem minden esetben oké, de ezeken kívül mind király.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!