Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline-os vagyok,28éves, semmi önbecsülésem, ez a betegséggel együtt jár, pedig szépnek tartanak, nem volt még kapcsolatom, férfival sem voltam még. Nem tudom mit kezdjek az életemmel. Hogy sikerült kigyógyulni a bordiból?
Figyelt kérdés
2016. máj. 30. 20:33
11/19 anonim válasza:
Lepontozhattok meg nyivákolhattok, ettől függetlenül 19 éves leányról volt szó akkoriban, s a "büszkélkedés" számomra egyértelmű irónia volt. Nem volt csúnya, most sem az, sőt. Azt a pasit szedte fel, amelyiket akarta. Pontosabban hagyta, hogy felszedjék. Minden héten, minden pénteken és szombaton addig ivott, amíg úgy kellett hazavinnem. Ha épp én vittem haza, nem valaki más. Több részletet engedelmetekkel nem írnék, az anonimitás oltárán csak ennyit áldoznék fel. #1 voltam.
12/19 anonim válasza:
10-es részben igazad van,de biztos vsgyok benne hogy neked még nem volt borderessel kapcsolatod! Szóval az amit leirtál szép és jó,de gyakorlatban sokkal nehezebb velük mint gondolnád.
13/19 anonim válasza:
13-as,27 éves borderes lány vagyok,boldog párkapcsolattal,és 1 gyermekkel. Én szerencsére találtam olyan társat,mint amilyenről írtam az előző hozzászólásomban. Úgyhogy egy tapasztalat alapján nem lehet àltalánosítani. Mint írtam is,nagyon nem mindegy,ki van egy borderes mellett.
14/19 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagy utolsó, nekem megkeseríti az életem ez a sz*r, tudom, hogy sosem fogja tolerálni a "kilengéseim senki. Ezért inkább nem is törekszek komoly kapcsolatra. Csak játszok a pasikkal. Tehát gyerek, boldog élet kilőve.
2016. jún. 1. 06:54
15/19 anonim válasza:
Azt értem,hogy a kilengések miatt aggódsz,hogy fogja-e vakaki tolerálni (egyébként lehet találni ilyen férfit is,csak nem olyan egyszerű),de azt nem értem ezért miért játszol a pasikkal. Ez tesz boldoggá? Vagy nem értem.
16/19 A kérdező kommentje:
Nem. Hanem, mivel az évek során felfedeztem, hogy beteg vagyok......mert lássuk be nem normálisan reagálok dolgokra......aki nem tudja miről van szó....akkor annak google és megérti...ezért felépítettem egy védekező mehanizmust......olyan vagyok mint egy fortyogó vulkán, amit vastag jégpáncél övez. Kur**ra szenvedélyes vagyok, imádom a testiséget, gyűlölöm a magányt....de tudom, hogy előbb utóbb kiütköznek a rossz tulajdonságaim, amit nem fog tolerálni a partnerem. Ezért ez velem sosem fordul elő.....engem még senki nem hagyott el. Olyan vagyok mint egy femme fatale.....csak játszok, kihasználom a férfiakat.......s lelépek, mielőtt ők hagynának el....így sosem csalódom.
2016. jún. 2. 12:34
17/19 anonim válasza:
De azt írtad nem voltál még férfival....akkor mit értesz a testiség alatt meg mit is csinálsz valójában azokkal a pasikkal?
18/19 anonim válasza:
Annak aki nem tudná miröl van szó, ime a borderline ...
olvasd el a kérdezö összes kommentjét a kérdéssel együtt , mintha két teljesen különbözö ember lenne homlokegyenesen más stilussal személyiséggel, stb.
Nos a való életben is ilyen .
Az összetört lelküt sajnálod, a kis ártatlannak hiszel, a szakadt ribit megpróbálod elviselni , és folytathatnám a sort.
19/19 anonim válasza:
"csak játszok, kihasználom a férfiakat"
"nem volt még kapcsolatom, férfival sem voltam még"
Aha... Mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!