Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek izgató ha össze jöttök egy fiúval és
bevalja a párkapcsolat során nektek hogy még szűz, mivel
még nem volt olyan lány akivel igazán együtt tudott
volna még lenni elötettek? Többi lent
Számomra nem izgató, de nem is kiábrándító..
Talán örülök annak, hogy nem volt 20 csajjal előttem, de ennyi. :)
2016. máj. 28. 13:22
e-gy-é-n-f-ü-g-g-ő vanolyan csaj akinek izgató is van akit nem különösebben érdekel van aki negativan következtet belőle(pl: ismerősöm részletezte félrészegen szerinte egy szűz pasinál x kora után valami biztosan nincs rendben ha szűz) valakimeg mint irtad a tapasztalt férfit kerersi nincs kedve tanítani a készet várja igy szintén negatívan reagál DE szerintem a normális csaj nem fog erre különösebben reagálni se pozitívan se negatívan:)
2016. máj. 28. 13:26
Kiábránditó igen. Mert nincs kedvünk tanítgatni senkit plusz szerintem az első 2percben elmenne, ami nekünk nem
valami pozitivum :D
20felett már elég ciki szűznek lenni, szerencsétlen fiuval meg nem jönnék össze aki azt sem tudja hova kell rakni mit kell csinálni. Meg a másik hogy utàna kiváncsi lenne más lányokra hisz előttem nem tapasztalt..
Volt szűz partnerem és nagyon gáz volt..
2016. máj. 28. 13:38
Egy normális lány elfogadja a dolgot, nem fog benne emiatt változni semmi. Ha esetleg úgy reagálna, mint a 3. válaszoló, akkor kár a rá fordított idő.
2016. máj. 28. 13:52
5/17 A kérdező kommentje:
Igazad van 4 es válaszoló és az 1 válaszolónak is köszönöm szépen a nomrális válaszokat :)
Nem értem a logikádat, ha együtt vagyunk akkor már szexeltünk, ergo nem szűz; ha még nem szexeltünk nem vagyunk együtt. Esetleg barátság van. Nem kellene szűz vagy tapasztalatlan férfi, a tapasztaltság minden téren előny. legyen az munka, vezetés, főzés, sport vagy szex. Minél tapasztaltabb annál jobb.
2016. máj. 28. 14:20
Szerintem is jobb ha tapasztalt de ha amúgy olyan pasi amilyenre vágyok akkor nem zavarna a dolog (: 21/L
2016. máj. 28. 15:06
Én sem értem sokak logikáját. Mindenki kezdőként kezdi az életét, minden téren. Ha nem kap esélyt sem arra, hogy tapasztalatot szerezzen, hogy legyen tapasztalt?
Ez olyan, mint a munkakeresés... elküldik az embert, mert tapasztalt munkaerő kell mindenkinek. Na de ha nem kap esélyt sehol sem, hogy munkát vállaljon, hogy legyen tapasztalata?
2016. máj. 28. 15:06
Utolsó, én a saját nevemben beszéltem. Vannak nők akiket nem zavar. Kezdjen velük, majd ha megvolt 50nő körül, akkor lehet beszélni. De ne rajtam gyakoroljanak. nekem nagyon fontos a jó szex,a tapasztaltság. Ennyire egyszerű.
2016. máj. 28. 15:17
10/17 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: