Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Nektek izgató ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek izgató ha össze jöttök egy fiúval és bevalja a párkapcsolat során nektek hogy még szűz, mivel még nem volt olyan lány akivel igazán együtt tudott volna még lenni elötettek? Többi lent

Figyelt kérdés
Vagy ez nektek kiábránditó mivel általában a lányok már egy tapasztalt fiút akarnak ?Lányok a véleményetekre vagyok kiváncsi.20f

2016. máj. 28. 13:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Ám ezt meg lehet mondani bárkinek más hangnemben is. Talán nem ez volt a célod, de ahogy közölted a véleményed, szinte már-már a lenéző stílust súrolta. Én így látom.

2016. máj. 28. 16:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Másrészről, a normális emberek többsége örül annak, ha a partnere nem bújt ágyba a fél várossal. Nem hiszem, hogy komoly kapcsolat keresésénél ez előny volna.
2016. máj. 28. 16:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem fontos a jó szex, és minél több nővel volt, annál többet tapasztalt, annál jobban ismeri a női testet. Ennyire egyszerű. De kinek a pap, kinek a férfi. Mellesleg utálok mindent ami normális. Előny a tapasztalat.
2016. máj. 28. 16:32
 14/17 anonim ***** válasza:

13as: 1 el is lehet sokszor lenni meg sokkal is 1x :D

Az én barátom volt lányokkal előttem meg volt egy másfél éves kapcsolata is.. örültem neki mert tapasztalt előttem, igy van összehasonlitási alapja tehát nem fog azért lefeküdni mással mert kiváncsi rá milyen

Neki én voltam az első és 2,5éve együttvagyunk :)

Én tapasztaltnak mondom magam, elég sok mindent kiprobáltam, meg legalább 500x szexeltünk ha nem többször..szoval tapasztalatban inkább az számit hányszor..

Bele lehet jönni nyilván senki nem ugy születik hogy tudja a dolgokat mindenki elvesziti egyszer.. Ugyhogy kérdező ne keseredj el, Lehetsz te sokkal jobb annál aki sokkal volt minden gyakorlat kérdése.

2016. máj. 28. 18:09
 15/17 anonim ***** válasza:
De ha egy nővel volt 1000x akkor azt az egyet ismeri, de ha 1000 nővel volt akkor több no testét ismeri.
2016. máj. 28. 18:18
 16/17 anonim ***** válasza:
91%

Szóval az a férfi, aki fél világot megdönteni... na mindegy, hagyjuk. :D

Tudom, 2016 van.

2016. máj. 28. 19:00
 17/17 A kérdező kommentje:
14 Kösz a biztatást meg mindenkinek :)
2016. máj. 28. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!