Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudott "behatolni"?
Tegnap majdnem lefekudtem a baratommal..de
Megsem. Nem tudta berakni,akarhogy probalta..elotte par oraval pettingeltunk de ereztem h nem izgatott fel rendesen, es o is elment mar par oraval ezelott. (En meg szuz vagyok) o mar nem! De szuzzel meg nem is volt.. Azt mondta h tul szuk vagyok.. Vajon mi lehetett baj? Tobbszor is probalkozott de nem tudta attorni ..
Tényleg szűk vagy még, ez ilyen.
Kicsit ujjal megdolgozhatjátok előtte, kettővel is, ha bírod.
Nekem is ilyen volt az első, de kis próbálkozás után engedett az azóta feleségem mézescsupra :)
Hát, nekem az első barátom el se tudta venni a szüzességem, annyira feszült voltam. (Vaginizmus.)
Azóta is szűk vagyok, és csak lassú, óvatos mozdulatokkal, fokozatosan megy a behatolás. Nem fájdalmas, csak türelmes partner kell hozzá. A párom szereti, hogy ilyen szűk vagyok. Még egy sima pózváltásnál is kezdődik elölről az egész behatolási procedúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!