Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem tudott behatolni?

Miért nem tudott behatolni?

Figyelt kérdés

A barátommal már jó edeje együtt vagyunk,én még szűz vagyok,és szerettünk vna már lefeküdni,megvolt a nyugi környezet is.2x próbálkozott.Félek.Mi lehet az oka?

Válaszaitokat előre is köszönöm

2009. aug. 2. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Leírhatnád kissé részletesebben is, hogy mi történt, ennyiből semmit se tudtam meg, így segíteni se tudok.
2009. aug. 2. 22:20
 2/4 anonim válasza:
az, hogy szűz vagy. nem vagy még elég tág, a tamponon kivül nem hiszem, hogy sok dolog járhatott benned. a tampon és egy fütyi mérete meg nem ugyanakkora. tágítson, ujjazzon előtte sokáig. bárki bármit mond, nekem is ez segített
2009. aug. 2. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elkeseredni. Nekünk anno fél év próbálkozás után jött csak létre a behatolás, annyira szűk voltam... (hiába voltam mindig nedves rendesen)

Ha nálad sem a nedvesedéssel van a gond, akkor valószínűleg te is ilyen szűk vagy. Amire tényleg nagyon hatásos az ujjazás. Először csak egy ujjal, aztán ha már megy, akkor két ujjal is, utána esetleg 3-mal is, ha sikerül. De nem kell elkeseredni, ha nem jön össze elsőre! Próbálkozzatok nyugodtan, álljatok hozzá lazábban, egyszer csak összejön, hidd el, szűz nem maradsz!:)

Ja, és az se rossz, ha otthon te magad is próbálkozol az ujjazással, tágítgatással, nem árt, ha hozzászoktatod a hüvelyedet az érzéshez, hogy könnyebben el tudj lazulni, ne húzodj össze görcsösen, ösztönösen.

Kitartás!

19/L

2009. aug. 2. 23:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Nos,hát köszönöm szépen!

=)

2009. aug. 3. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!