Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar velem lefeküdni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar velem lefeküdni?

Figyelt kérdés
Van 1 fiú haverom akivel nagyon sokat szoktam beszélni, de a fiúnak van barátnõje. Kb. 1 hónapja a fiú megkérdezte, h elveheti-e a szüzességem én erre nem-et mondtam és elkezdtem vele veszekedni. Egy idõ után meguntam hátat fordítottam és elindultam az ajtó felé. Õ utánam jött megfogta a kezem és visszahúzott majd neki szorította falnak és megcsókolt. Mikor elengedett elkeztem vele kiabálni és otthagytam. Egy hete a fiúval találkoztam vele és bocsánatot akart kérni hozott rózsát meg egy plüss pacit. Természetesen nem fogadtam el. A fiú követett egy ideig amikor pedig utolért megsimogatott én pedig pofon vágtam majd haza siettem. Ha bárki tudna segíteni azt megköszönném.

2016. máj. 29. 14:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy farok.

Korábbi válaszoló, Szerinted ez miért normális? Van nője de más valakit a falhoz szorít. Legközelebb meg is erőszakolja a csajt?

2016. máj. 29. 16:32
 12/15 KJUsul ***** válasza:
Egy retardált hímringyó, közelébe se menj.
2016. máj. 30. 10:23
 13/15 anonim ***** válasza:

"A fiúval annyi problémám van, h közben nem akar szakítani a barátnõjével, mert nagyon szereti. Én pedig nem akarok az a lány lenni akivel megcsalja."

Ja értem. Az nem baj, jigy a fához szorít, de az zavar (helyesen) hogy van valakije.

2016. máj. 30. 11:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Természetesen az is zavar, h erõszakos volt velem szemben, de ezt még meg tudtam volna bocsátani neki.
2016. máj. 30. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok.
2016. máj. 30. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!