Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzességem elvesztése után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzességem elvesztése után sírtam, azóta nem akar lefeküdni velem. Miért?

Figyelt kérdés
Azóta csak telefonon beszéltünk, találkozni akar elvileg,de szexelni nem. Én szeretem,de az ő érzéseiben nem vagyok biztos,azért is jött ki rajtam szex után. Mit csináljak,hogy helyrehozzam a kapcsolatunkat?

2016. máj. 15. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiú vagy?
2016. máj. 15. 23:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Lány
2016. máj. 15. 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Hany eves?
 4/6 anonim ***** válasza:
Sírás miből adódott?
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
gondolom votlatok olyan... 15 évesek... bocsánat majdnem tizenhat teljesen más... legközelebb talán jobban oda kellene egymásra figyelnetek és nem-mindenáron-elvesziteni-a-szüzességedet... mert nem akarásnak ugyebár nyögés a vége...
2016. máj. 16. 00:01
 6/6 RRR ***** válasza:
lehet megijedt,hogy ekkora fájdalmat okozott és nem mer megint szexelni veled
2016. máj. 16. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!