Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány éves kortól a legalkalmas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól a legalkalmasabb elveszíteni a szüzességét lányoknál?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársam már 13 évesen elveszítette, de viszont ismerek egy olyan lányt is, aki hamarosan 20 éves lesz, es még mindig szűz. Arra lennék kíváncsi, hogy Szerintetek hány éves kortól lehetne elveszíteni?

(nekem pl lehetne? : Érett lany vagyok, [kort csak így tudok irni, mert nem olyan kategóriában vagyok: 21-7= a korom :D ) és megvannak hozzá a külső testi adottságaim. :)

2016. máj. 29. 07:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ne vetitsd ki a gyerekesseged a ferfiakra. Kicsit el vagy szallva magadtol. Szerinted teged mindenki csak meg akar fektetni?

Vagy azon kivul mast nem tudsz vinni egy kapcsolatba....Egyebkent nem a szex a legfontosabb. En ferfi vagyok es ti inkabb uresfeju libak vagytok. A 13 eves osszetort lelku lanyt, akit a szulei nem neveltek fel rendesen ne emeljuk mar fel es mutogassuk korbe!

Egy ferfinek nehez komoly kapcsolatot talalni. Mar csak azert is, mert elettapasztalat nelkuli lanyok, mint te mar meg is belyegzik oket mielott megismerkedtek volna.

Egyebkent epp tegnap irt egy kerdest egy szuz fiu, hogy nem akar ezekbe a jatekokba beszallni. De szeretne egy hosszu tavu, ERZELMEKKEL TELI kapcsolatot. Nehezen megy neki, mert felennk. Viszont az zavarja, hogy 20 evesen is szuz. Ugyhogy elmegy egy prostihoz, hogy ne erezze magat rosszul emiatt....

Tulertekeled sajat magad. Ez a fejlodik a vilag egy hulyeseg. Hogy hanyatlas van, az nem azt jelenti, hogy ez a jovo.

2016. máj. 29. 09:47
 12/20 anonim ***** válasza:
2016. máj. 29. 09:49
 13/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Amikor jól esik. Minden ember különböző személyiség, különböző értékrendekkel, igényekkel, gondolkodással, ez nem olyasmi, hogy 14 éves korig illik elballagni általánosból egy középosztálybeli gyereknek lol.
2016. máj. 29. 09:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Kedves 11. egyáltalán nem vagyok elszállva magamtól sőt elég nagy önbizalom problémáim vannak.

És egyetlen pasival se találkoztam aki komoly kapcsolatot akart volna persze biztosan vannak kivételek és én is kezdem cikinek érezni hogy mindjárt 18 vagyok és még csak két csók volt de attól még nem fogom magam oda adni az első jött ment pasinak..

De persze biztosan az én hibám hogy minden pasi csak meg akar dugni.

2016. máj. 29. 10:50
 15/20 anonim ***** válasza:

Testileg minden lány érett lesz hozzá úgy 15-17 éves korára. Szerintem ez az ideális kor. A lelkit meg hagyjuk, mert ennyi erővel sokan még 30 éves korukra sem lennének rá érettek.

Úgyhogy erre is ugyanazt mondanám, hogy 15-17 éves kor. Utána is jó, de akkor meg már azt mondom minek várni tovább, ha van hozzá megfelelő partner?

23/L

2016. máj. 29. 10:58
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha neked ezt meg kellett kérdezni gyakorin, akkor még nagyon nem vagy érett... Persze, 14 évesen nagyon felnőttnek érzi magát az ember, meg érettnek, meg különbnek a kortársainál. Ezen mindenki átesik, de ahogy szépen lassan idősödsz, úgy fogod belátni, hogy mennyire nem volt igazad.

Ahogy egy másik válaszoló is írta. Igen, fejlődik a világ, de ez nem jelenti azt, hogy 12-14 éves gyerekeknek (igen, mert ennyi idősen még bőven gyerek az ember) dugniuk kéne agyba-főbe, mert kétlem, hogy ennyi idősen a szerelem beteljesedése céljából csinálnák. :) Másrészt, azok a gyerekek szoktál ezt csinálni, akikkel a szüleik nem törődnek, vagy olyan környezetben nőttek fel...

24 éves vagyok, és nekem is vannak olyan ismerőseim, akik ennyi idősen még szüzek, de ez látszik is a viselkedésükön. Nem azt mondom, hogy én annyira felnőtt lennék, mert csak pár éve kerültem ki a való életbe, de azért lényegesebben komolyabban kezelem a szex témakörét.

2016. máj. 29. 11:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen hogy lehet valaki szerelmes? Én ezen kacagok. Nekem max tetszettek a fiúk 13 évesen nem voltam szerelmes és nem is akartam szexelni ennyi idősen.

Nálunk is voltak lányok a suliban akik csak azért szexeltek 13 14 évesen mert ez menő volt ha van egy pasid aki a suli macsója a 7.B osztályban.

2016. máj. 29. 11:46
 18/20 anonim ***** válasza:

"Ahogy fejlődik a világ, egyre hamarabb veszítik el a lányok/nők..."

Ezt annyira bírom.xD Akkor kb 10 év múlva már az 5 évesek is kefélnek? :D

20 év múlva meg már a szülészeten is a csecsemők :) (Y)

2016. jún. 3. 12:54
 19/20 anonim ***** válasza:

17: Én 13-15 őrült módra szerelmes voltam egy negyvenes tanáromba. Mai napig az volt a leghosszabb viszonzatlan szerelem az életemben. Tényleg emlékszem olyan HÓNAPOKRA, amikor ültem az órákon (amiket nem ő tartott), ültem otthon, voltam bárhol és állandóan ő járt a fejemben.

Bizonyos szempontból az volt a legtisztább, legőszintébb szerelem az életemben, mert szexualitás/szexuális vágy nagyon kevés volt benne még. (Persze volt :) )

18: A világ sok szempontból ugyanolyan volt 100 éve, mint 1000 éve is. Pl erkölcsök szempontjából. Akár 100, akár 1000 éve nézzük a világot, akkor a legtöbben 18-20 évesen veszítették el, jellemzően a házastársukkal.

Manapság nem ez a helyzet. Mi pont egy olyan kor fordulóján élünk, ahol nagyon sokat változtak a dolgok nagyon rövid idő alatt. Szóval nem fognak húsz év múlva kúrni a csecsemők, de még aki ma középkorú, az számára is elképesztően fura hogy pár évtized alatt milyen változások történtek, miközben előtte mondhatni "évezredekig ugyanaz volt a helyzet".

2016. jún. 3. 13:16
 20/20 anonim ***** válasza:
17
2021. jún. 26. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!