Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megkornyekezni egy pasit, aki csak szexre kellene?
Csak elmeleti a kerdes, de erdekelne, hogy nokent ezt hogyan lehet veghez vinni?
A kozos erdeklodesi kor megvan, ugyanarra a tanfolyamra jarunk. Nehany szaz metert setalunk utana hazafele kettesben, mielott elvalnank egymastol. Neha beszelunk face-en, de csak a tanfolyammal kapcsolatban.
Sajnos csak a fantazia szintjen jatszadozhatok el ezzel a gondolattal, de talan a kesobbiekben hasznat vehetem az otleteiteknek. :D
23/N
Te irtal privatot?
Egyebkent en 30 vagyok es mindig is utaltam az egyejszakas kalandokat. Lenez azokat is, akik odaig alacsonyodnak. Foleg egy nop tarthatna valamire magat.
En hazas vagyok es erzelmeken alapulo kapcsolatom van. Nem csaltam meg sosem.
Rossz helyen keresgelsz. A szexualitas a felnott, egeszseges elet resze. Megtortenik sok emberrel. :)
Probalj valami mast is nyujtani a partnerednek es elobb utobb talalsz valakit, aki ertekel. En talaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!