Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szexre használnak?
Ha rád mászik az eléggé nagy jel.. Viszot hány éves is vagy?
Szerintem biztos jele nincs ennek, mert bárki kamuzhat bármit :/.
17F
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 találkozás után szerelmes vagy ? még éretlen kamasz vagy ...
Ha majd pár év mulva érett nö leszel lehet hogy szivesen fogsz ágybabujni rögtön egy kapcsolat elején valakivel , az is lehet hogy csak több hónap után , de könyörgöm egy pár évig tarsd még magadon a bugyidat ! ( szerintem ezzel a tanáccsal igencsak elkéstem )
Kérdező te is elég buta vagy.
Harmadik találkoznásnál letapiz? És?!?!?! Ez normális. Most meglepődsz, de én már az első randevúkon csókolózni szoktam, ha tetszik nekem a másik és jól éreztük egymással magunkat. Szerintem ha két ember kedveli egymást, akkor teljesen normális hogy hamar kialakul közöttük a fizikai intimitás is.
Szerintem buta vagy, hogyha a harmadik randis letapizás alapján hiszed azt valakiről, hogy csak szexre kellesz neki. Én a második barátommal négy randevú után lefeküdtem 17 évesen és képzeld már másfél éve együtt vagyunk, nem csak szexre kellettem neki. Az első barátommal is két hónapig vártam a szüzességem elvesztésével, ami sokak szerint kevésnek számít.
Ja és én sem vagyok nagy ribizli, eddig két fiú volt az életemben, ők is mindketten a barátaim voltak.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!