Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit vegyek fel, hogyha csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel, hogyha csak alkalmi szexre megyek át hozzá?

Figyelt kérdés

Fiúk ti minek örülnétek és hogyan fogadnátok? ;)

21/L

2016. máj. 14. 20:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha előre mge van beszélve akkor szoknya, valami combfix, és valami jól kivágott felső :D én imádnám
2016. máj. 14. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyat amit gyorsan le tud venni rólad.A bugyi nem is fontos annyira:)21/L
2016. máj. 14. 20:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Ballonkabát, alá nem kell semmi.
2016. máj. 14. 20:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Ami lenge, csábító! És persze amit könnyű kigombolni, lehúzni a cippzárt, kioldani a patentot! F.
2016. máj. 14. 20:17
 5/12 anonim ***** válasza:
átlagostól kicsit jobban azt csá. vagy olyan amiben jol lehet kicsit tapizni ruhán keresztül is, és magadra rakod a kezeit. (szerintem)szerintetek?
2016. máj. 14. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Jó, ha adnak itt a többiek ilyen-olyan tippeket, de ne azt vedd fel, ami mások szerint dögös, hanem olyan ruhákat, amikben egyrészt Te kívánatosnak érzed magad, másrészt amikről tudod, hogy a pasid eszét elveszik. :)

Ha úgy általában nem szeretsz szoknyát hordani, akkor azért ne vegyél fel egy minit, mert a sok nyálcsorgató pasi azt sugallja, hogy abban leszel szexi. :P Egy jó szabású nadrágban is lehet ugyanolyan szívdöglesztő egy nő - mondom én, aki egyébként imád szoknyát viselni. :D

Ugyanez pl. a szexi felsővel: Te tudod, hogy milyenek a melleid, vagy pl. a pasid mennyire gerjed egy push-uptól. Nekem pl. aránylag kis melleim vannak, de ha kifejezetten szexelni mennék át a pasimhoz, így is bevállalnám, hogy ne vegyek fel melltartót. Mást esetleg frusztrálna a helyzet.

Akárcsak egy tűsarkú, az ember lánya ha nem szeret/nem tud magabiztosan, nőiesen menni benne. :D

24.bi.L

2016. máj. 14. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Én nem vettem fel semmi extrát. Úgyis lekerült egy perc alatt és nem a bugyim érdekelte hanem ami alatta van. :D
2016. máj. 14. 20:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Kényszer zubbonyt. Hagy küzdjön egy kicsit! :)
2016. máj. 14. 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:
kár ezt túllihegni, csak ami arra az idő kell, amíg "mész"
2016. máj. 14. 21:54
 10/12 anonim ***** válasza:
31%
Gerincet vennék fel és nem csinálnék magamból ilyen alkalmi ri.bancot :)
2016. máj. 14. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!