Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a legjobb barátnőm bátyjával. Borzalmasan érzem magam, ti mit reagálnátok?
24 éves a srác, én meg 18.
Náluk voltunk mind a hárman, elkezdtünk inni, a barátnőm rettentesen leitta magát, valahol a konyhapadlón elaludt. Mi a bátyjával nem ittunk annyit, később meg felmentem a barátnőm szobájába, mert már aludni akartam. Aztán, még nem aludtam, mikor bejött a tesója, semmit nem mondott, mondjuk láttam rajta, mit akar, rámmászott aztán satöbbi...
Magamtól tuti nem mondtam volna el a barátnőmnek, de megtudta, mert arra nyitottam ki a szemem reggel, hogy kotorászott a szobában - a bátyja meg ugye ott volt mellettem.
Nem vette észre, hogy én felébredtem, és nem is hozta fel a témát, de baromi távolságtartó velem, és biztos hogy ezért.
Mit csináljak? Nagyon rosszul érzem magam. Ti is így reagálnátok?
Szia!
Egyszer a legjobb barátnőmmel elmentünk bulizni, és nálunk aludt. Vagy hát aludt volna, hogyha nem a bátyámhoz megy be. Egyáltalán nem csináltunk belőle ügyet, még poénkodtunk is néha vele. Én sem értem hol a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!