Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a legjobb barátnőm bátyjával. Borzalmasan érzem magam, ti mit reagálnátok?
24 éves a srác, én meg 18.
Náluk voltunk mind a hárman, elkezdtünk inni, a barátnőm rettentesen leitta magát, valahol a konyhapadlón elaludt. Mi a bátyjával nem ittunk annyit, később meg felmentem a barátnőm szobájába, mert már aludni akartam. Aztán, még nem aludtam, mikor bejött a tesója, semmit nem mondott, mondjuk láttam rajta, mit akar, rámmászott aztán satöbbi...
Magamtól tuti nem mondtam volna el a barátnőmnek, de megtudta, mert arra nyitottam ki a szemem reggel, hogy kotorászott a szobában - a bátyja meg ugye ott volt mellettem.
Nem vette észre, hogy én felébredtem, és nem is hozta fel a témát, de baromi távolságtartó velem, és biztos hogy ezért.
Mit csináljak? Nagyon rosszul érzem magam. Ti is így reagálnátok?
Én sem értem, hogy ez miért baj :D
Lehet néha összefekszik a bratyóval aztán féltékeny rád :DDD
Szaggasd meg a ruhád, borotváld le a hajad, aztán ötéves zarándokút Tibetbe, Indiába, fürdesz a Gangeszban, hazajössz pestisesen, leprásan, látva a nyomorodat talán akkor megbocsát a barátnőd, DE MÉG EZ SEM BIZTOS.
Amit tettél, az ugyanis a lehető legförtelmesebb bűn, amit nő elkövethet. Az óvodai tömeggyilkosság kutyaf'asza ehhez képest.
Én vagyok paranoiás, vagy más is egy élettelen embert vél felfedezni ezek a sztorik mögött?
Annyira ugyanolyan stílusban íródnak, most ide tudnék linkelni egy tucat kérdést.
És minden kérdés végén ez a "ti mit reagálnátok?" "ti mit tennétek?" "mit szóltok?" megadja mindig a bukéját a kérdésnek. :D
Utolso:
kell a szorakozas mindenkinek. Jon a hetvege es ugye akkor a penzedert kapnji is szeretnel valamit. A kemenyen megsporolt 2000 forint internetre nem mehet veszendobe!
Rib***nak áll a világ.
Már megint a pia tehet mindenről.
Még te nem bízol benne amikor két feles után hagytad megdugatni magad? Jó vicc.
Megérdemelted.
Barátnődet kellett volna bevinni a szobájába és nem otthagyni valahol a konyhába. Amúgy meg nem hiszem, hogy nagy gond lenne neki de azért ne fogd a piára a könnyűvérűségedet 😊
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!