Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az eddigi legjobb szexuális élményed?
Rengeteg mindent kipróbáltam már, és sok lánnyal/nővel volt dolgom...de két dolgot emelnék ki:
1.: az első szex egy idegennel
2.: amikor először szexelsz óvszer nélkül
Vízimentőként dolgozom nyaranta a Balatonnál. 190 magas, barnás bőrű, nagyon izmos (ex-víziliabdás), kopasz, jóképű srác vagyok.
Hármas szexeltem 2 éve nyáron két 40 év körüli nővel, akik együtt mentek nyaralni a Balatonra.
24/F
4:
Igen, ezt tapasztaltam már hogy akik nem élnek elég kalandos életet, nem néznek ki elég jól és ez mellé még nem is túlságosan tökösek és kezdeményezőek, azok az ilyeneket egyszerűen nem bírják elhinni.
Ha azt mondom hogy egy átlagos nyáron a Balatonon dolgozva 2,5 hónap alatt dugok 30-50 nővel, egyszerűen az agyuk nem bírja ezt feldolgozni, mert nekik még az évi 5 is soknak számít. De ez van, semmi baj ezzel, mert nem vagyunk egyformák és én sem sértődök meg ilyenen.
A szüzességem elvesztése :) Nagyon jól sikerült alkalom volt, még ma is szívesen gondolok vissza rá!
20/L
Nekem kettő van, nem tudok választani.
1. Mikor először szexeltem betépve
2. Kipróbáltam nővel
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!