Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Paik, nektek milyen típusú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paik, nektek milyen típusú fanszőrzetetek van? Csajok, melyiket szeretitek a legjobban? (többi lent)

Figyelt kérdés

És miért?

Pasimnak szőrös volt,de kértem hogy borotválja le,nekem a csupasz jobban tetszik,de ez is csak egy vélemény.

Nektek pasik milyen van,és miért?

Csajok ti melyiket találjátok vonzóbbnak?

2016. máj. 28. 13:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én szőrtelenül jobban érzem magam.

22/F

2016. máj. 28. 15:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Vagy csupasz vagy fazonigazított 18/F
2016. máj. 28. 16:17
 13/20 anonim ***** válasza:

csupasz vagy max 5mili

14f

2016. máj. 28. 16:18
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

Természetesen (nagyon) szőrös.

És miért?

1. Nem szeretek olyan lenni, mint a többség. Amíg 1000-ből egy pasi csupaszított, addig direkt borotváltam, mert az volt különleges. Mára megint a fanszőr lett az.

2. Meguntam a macerát vele, 15 éven át két-háromnaponta borotválgatni meg trimmelgetni (különben mi értelme a csupaszságnak) – eléggé be lehet sokallni.

3. Higiénikusabb, melegben praktikusabb (a közhiedelemmel ellentétben, ugyanis a szőr egyrészt szigetel, így nem tapad a bőrre közvetlenül a textília, másrészt elvezeti-párologtatja a bőrről az izzadságot, ami így nem pang a zacskó ráncaiban meg a kolbász és comb tövében).

4. Elég volt egyetlen aprócska hámsérülés, seb egy borotválkozás után, és szépen „bekaptam” a közönséges szemölcs vírusát.

41 F

2016. máj. 28. 16:23
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

5. Fényképek alapján rájöttem, milyen baromi hülyén néz ki, ha az embernek full szőrös a combja, a feneke, a köldöke alatt ott a szőrcsík, a farka meg fullra ki van borotválva.

41 F

2016. máj. 28. 16:25
 16/20 anonim ***** válasza:

A csupaszt szeretem.

19/L

2016. máj. 28. 17:32
 17/20 anonim ***** válasza:
kiskoromban alig vártam hogy kiszőrösödjön azóta igy van elég bozontos de nem zavar ha megnézik 20 f
2016. máj. 29. 07:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Csak a csupasz !!!!! 14L
2016. máj. 29. 08:15
 19/20 anonim válasza:

Csupi a legjobb:P

19/L

2016. jún. 1. 00:28
 20/20 anonim ***** válasza:

most épp dzsungel. de ha kéri a barátnőm olyat gyártok amilyet kér,ez így normális,az a célom hogy,tetszek neki ott is.

ő is így tesz.

2016. júl. 6. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!