Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paik, nektek milyen típusú fanszőrzetetek van? Csajok, melyiket szeretitek a legjobban? (többi lent)
És miért?
Pasimnak szőrös volt,de kértem hogy borotválja le,nekem a csupasz jobban tetszik,de ez is csak egy vélemény.
Nektek pasik milyen van,és miért?
Csajok ti melyiket találjátok vonzóbbnak?
Én szőrtelenül jobban érzem magam.
22/F
Természetesen (nagyon) szőrös.
És miért?
1. Nem szeretek olyan lenni, mint a többség. Amíg 1000-ből egy pasi csupaszított, addig direkt borotváltam, mert az volt különleges. Mára megint a fanszőr lett az.
2. Meguntam a macerát vele, 15 éven át két-háromnaponta borotválgatni meg trimmelgetni (különben mi értelme a csupaszságnak) – eléggé be lehet sokallni.
3. Higiénikusabb, melegben praktikusabb (a közhiedelemmel ellentétben, ugyanis a szőr egyrészt szigetel, így nem tapad a bőrre közvetlenül a textília, másrészt elvezeti-párologtatja a bőrről az izzadságot, ami így nem pang a zacskó ráncaiban meg a kolbász és comb tövében).
4. Elég volt egyetlen aprócska hámsérülés, seb egy borotválkozás után, és szépen „bekaptam” a közönséges szemölcs vírusát.
41 F
5. Fényképek alapján rájöttem, milyen baromi hülyén néz ki, ha az embernek full szőrös a combja, a feneke, a köldöke alatt ott a szőrcsík, a farka meg fullra ki van borotválva.
41 F
most épp dzsungel. de ha kéri a barátnőm olyat gyártok amilyet kér,ez így normális,az a célom hogy,tetszek neki ott is.
ő is így tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!