Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti szeretitek azt ha a barátnőtök a két lábfejével elég ki titeket?
Szerintem gusztustalan!
Esetleg közös fürdés közben, amikor biztosan teljesen tiszta az a láb, akkor talán!, de amúgy nem hagynám...
Ha bele gondolok, hogy egy hosszú végigtalpalt nap után, valaki a nem éppen tiszta lábával próbál kielégíteni!, hát nem vonz a dolog...
De teszem fel a kérdést, egy ilyen lábas játék után a szádba vennéd utána? Lenne rá gusztusod?
Milyen piszkos lábbal?:)Te nem szoktál fürdeni?
Persze biztosan nehezebb ,mint kézzel,mert a lábfej ugye nem annyira hajlékony,de a két női lábfej között biztosan izgató a kemény szerszámotok.:)
Meg a látványra gondolok,mert a lánynak szét kell rakni a lábait...;)Az már amúgy is izgalomba hozza a pasikat.
1x volt a regi szeretommel, es nagyon tuti volt.
30F
Én már próbáltam. Ami egyből feltűnt az az, hogy eléggé csikiz meg fárasztó is tud lenni. Mindenképp vágd rövidre a lábkörmeidet és nem árt óvatosnak lenned, ha még nem gyakoroltad be a mozdulatot, nehogy nagyon megszorítsd a párod péniszét vagy nagyot ránts rajta. Plusz egy tipp! Előre készíts ki zsepiket, hogy meg tudd törölni a lábad, és valamilyen műanyag vagy habszivacs papucsot, amit felvehetsz, hogy ki tudj menni a fürdőszobába lábat mosni vagy fürdeni. Magatok alá meg egy törölközőt.
Úgy szoktam, hogy leterítem a törölközőt, azután elhelyezkedünk rajta és a barátom bekeni síkosítóval a lábam. A dolog végeztével zsepivel letörlöm a síkosító és a sperma nagy részét, azután felveszem a papucsot és elmegyek megfürdeni. Fürdés után meg a papucsot is alaposan megtisztítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!