Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Üdv.
Na most a helyzet az hogy elég jól alakul a dolog egy lánnyal..és szájrapuszi már volt..és illene már csókolózni is, de mivel ő is és én is tapasztalatlanok vagyunk így egyikünk se lépi meg.
Na most..lehet ezt bármin gyakorolni esetleg? D: Tudom..gáz..meg jön magától, de azért én még is tudni szeretném elméletben hogy is kell.
Szóval úgy kell hogy mondhatni "bekapjuk" az adott személy felső és alsó ajkát?
[link] ezt
aztán változatósságképp ezt: [link]
másnak esetleg vicces lehet az egész kérdés, de nekem tényleg fontos.
inkább mutatni lehet ,mint jól elmondani
de csináljátok sokszor és ráéreztek az ízére
Ezen felröhögtem!
Nos, ezt olyan elmagyarázni, mint szexchatet művelni. Írásban dugni? :D
A lényeg, hogy ne úgy nyalakodjatok, mint a 80 éves Mari néni, amikor 1 hónap után meglátja az unokáját. Érzéssel, egymásra figyelve, egymás stílusára ráérezve és lekövetve azt.
Nos, erre csak annyit tudok mondani, hogy az első pár alkalom fura lesz és ciki, de majd ráéreztek egymásra.
A lényeg az, hogy szépen fokozatosan csináld, először hosszabb szájrapuszi, aztán lassan nyisd ki a szádat, szopogasd, nyalogasd az ajkát, a többi jön magától.
Az a baj, hogy tényleg nem igazán lehet ezt elmagyarázni, mert érezni kell. :D
Ahogy előttem is írták. Egy hosszabb szájrapuszi, nyald meg egy kicsit az ajkait, aztán egy újabb szájrapuszi, és lassan nyisd ki a szádat. Fontos, hogy ne rögtön támadd le a lányt, és ne dugd le a torkán a nyelved azonnal, mert az visszataszító is lehet. Szépen, lassan, érzéssel. Hamar fel fog ébredni mindkettőtökben a vágy, és akkor már ösztönös cselekvés lesz. Elkezdheted a nyelvedet használni, majd - ha vevő rá a lány - picit harapdálni az ajkait. Túrj bele közben a hajába vagy karold át a derekát, és szerintem garantált siker lesz. Hajrá, csak ügyesen! ;)
21/L
Kb egy hasonló kérdésnél se akadt ennyi remek válasz. köszi szépen. :)
nem vártam még hétfőt ennyire.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!