Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Attól, hogy egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Attól, hogy egy lány puncija csúnyább, eltér a "normálistól", attól még szívesen kinyaljátok?

Figyelt kérdés
Nos nem vagyok a legszebb puncival megáldva, sőt... Viszont a partnerem tudja, hogy szeretem az orális szexet, mindig arról beszél, hogy majd így úgy kinyal stb. Szóval csináljhatja szívesen, annak ellenére, hogy nem egy szép látvány? Nyilván szeretné, hogy nekem jó legyen, de én pedig nem akarom,hogy kényszerből tegye! 23/l

2016. máj. 27. 13:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

9!

Jo hogy most irtam errol velemenyt...

7-voltam!

2016. máj. 27. 15:53
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
És még a nőkre mondják hogy felszínesek mikor tessék, egyes pasiknak még a punci kinézetére is kritériumaik vannak...
2016. máj. 27. 16:12
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
# 9/12 A nőknek is mind1 csak pénz legyen!!!
2016. máj. 27. 19:32
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Ez megint az a kategória, amiről egy fúnak eszébe nem jut hogy néz ki, pl: egy fiúnak eszébe nem jutna egy lányról se magáról se h hogy nézne ki kisminkelve így vagy úgy...
2016. máj. 28. 11:28
 15/21 anonim ***** válasza:
97%

Leszbikusként mondom, hogy "csúnya", illetve "normális" punci nem létezik. Egyszerűen nincs kritérium, hogy milyennek kell lennie. Mindenkié más, teljesen egyedi, akár csak az ujjlenyomatunk. Lehet oltani, hogy láttál már két egyformát, de hidd el nem egyforma.

Szóval a válaszom a kérdésre: Ha igazi pasi és nem egy ecsetfejű páwa fiúcska, akkor igen, szívesen kinyal. :)

2016. jún. 1. 10:56
 16/21 anonim ***** válasza:
35%

Jo hogy fiukhoz szolt a kerdes!

Ja! Te is a lanyokat szereted bocs....😃

Amugy van csunya es szep egy igenyes ferfinal!

2016. jún. 1. 12:04
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem is sincs olyan, hogy szép és csúnya. Csúnya max. akkor lehet, ha ápolatlan. Illetve, ha szőrös, mint a medve háta vagy a gorilla válla. De ha szőr lekaparod, akkor egy paradicsomi látványt nyújthat.

Egy képet feltehetsz, hogy szavazzunk. :)

Általánosságban valóban mindegy, hogy néz ki, csak a punci legyen s az én számhoz érjen! Ez kétszeres szorzót ér.

2016. jún. 1. 18:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha pedig azt találna mondani, hogy csúnya (s nem azért, mert egy partvis alatt bújkál a puncusod) s ezért nem hajlandó össze-visszanyalni, akkor nyugodtan csapd tarkón s mutasd meg neki, hogy hol van a kijárat.

Hidd el, hogy sokan vannak, akik előszeretettel szétcsókoljád a puncidat.

2016. jún. 1. 18:53
 19/21 anonim ***** válasza:

ha amugy friss és üde akkor igen.

és bizony van csúnya punci.ahogy az sem úgy az izlések sem egyformák.

2016. okt. 23. 22:54
 20/21 anonim ***** válasza:
Sötétben nem tök mindegy?
2019. aug. 26. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!