Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha van egy pasi aki bejön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy pasi aki bejön nektek, de ő nem szeretne kapcsolatot, csak szexet, bevállalnátok?

Figyelt kérdés

Én is nő vagyok, csak épp ebben a helyzetben vagyok, így kiváncsi lennék ti hogy döntenétek. Nagyon jó pasi. Tipikusan olyan akinek még új dolgokat is megengednék az ágyban.

Alapvetően kapcsolat lenne a jó vele, viszont ő olyat nem akar, kivéve max hosszútávú szexkapcsolatot, de hűséget nem fogad. Felajánlott elég magas anyagi támogatást is cserébe, de engem ez a része így nem érdekel, de mivel a ti véleményetekre vagyok kiváncsi így ideírtam.

Nem a főnököm, de ott dolgozik ahol én, csak más részlegen viszont elég magas pozicióban. Sokat csajozik. Én 21 vagyok ő meg 34.

2016. máj. 27. 11:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ha az zavar, hogy fizetne, csináld inkább velem, én nem fizetek :D
2016. máj. 27. 15:30
 22/26 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Igazából az a baj, hogy te csak várod a megnyugtatást. Már rég eldöntötted, mit akarsz, de gyáva vagy. Itt várod, hogy majd a szabad szellemű női partnereid bátorítsanak, ahelyett hogy megvizsgálnád a többi szempontot.
2016. máj. 27. 15:37
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem azt várom el hogy elmondják, hogy mit csináljak, hanem azt hogy ők mit csinálnának. Két külön dolog.
2016. máj. 27. 15:47
 24/26 anonim ***** válasza:

Micsoda véletlen, hogy az illető egy magas státuszú, jól kereső pasi és bem a csóró portásfiú.

"Felajánlott elég magas anyagi támogatást is cserébe,"

Szóba nyiltan leku***zott és még te futsz utána. Gratulálok.

2016. máj. 27. 21:02
 25/26 anonim ***** válasza:

Ez a vicc jut rólad eszembe kérdező:

Pistike odamegy az apjához, és megkérdezi:

- Apa, mi a különbség aközött, hogy "elméletileg" és "gyakorlatilag"?

Erre az apja odamegy az anyósához, és azt kérdezi:

- Mondja, Mama, mit csinálna, ha egy kétméteres néger adna magának 5000 dollárt, hogy lefeküdjön vele?

Mire az anyós:

- Fiam, az én koromban az ember ne legyen válogatós, és különben is kell a pénz.

Erre az apa odamegy a feleségéhez:

- Drágám, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger felajánlana 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?

Mire a felesége:

- Tudod, hogy szeretlek, de hát a gyereknek kell a cipőre a pénz, és nyaralni is el kéne menni, szóval feláldoznám magam...

Erre az apa odamegy a nagylányhoz:

- Kislányom, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger adna neked 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele?

Mire a lány:

- Tudod Apa, én már nagykorú vagyok, és szívesen kipróbálnám, főleg, ha ennyi pénzt kapnék érte.

Erre az apa azt mondja Pistikének:

- Látod kisfiam, elméletileg most van 15000 dollárunk, gyakorlatilag viszont három rossz riban.ccal élünk együtt!

2016. máj. 27. 21:11
 26/26 anonim ***** válasza:
Leesett. Egy sz*r kamus vagy. Egyre hiteltelenebb a sztorid.
2016. máj. 27. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!