Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy pasi aki bejön nektek, de ő nem szeretne kapcsolatot, csak szexet, bevállalnátok?
Én is nő vagyok, csak épp ebben a helyzetben vagyok, így kiváncsi lennék ti hogy döntenétek. Nagyon jó pasi. Tipikusan olyan akinek még új dolgokat is megengednék az ágyban.
Alapvetően kapcsolat lenne a jó vele, viszont ő olyat nem akar, kivéve max hosszútávú szexkapcsolatot, de hűséget nem fogad. Felajánlott elég magas anyagi támogatást is cserébe, de engem ez a része így nem érdekel, de mivel a ti véleményetekre vagyok kiváncsi így ideírtam.
Nem a főnököm, de ott dolgozik ahol én, csak más részlegen viszont elég magas pozicióban. Sokat csajozik. Én 21 vagyok ő meg 34.
hát tegnap is nővel volt, nem mondom hogy ha tehetném nem én pattantam volna be helyette, de nem a pasim és nem is lesz az szóval az hogy másokkal mit csinál nem érdekel... éppen ezért az sem lesz hogy jöjjek sírni, mint amelyik kedves válaszoló írta.
a pénzesnek meg annyit hogy igen kicsit rosszul esett az a tudat hogy fizetne, ugyanakkor az annyira nem hogy licitált rám. mármint nem az anyagi része, hanem hogy elsőnek azt mondta hogy egy 10-est ad ha hátramegyek vele, aztán már feltornászta egy nullával és még mindig azt mondta hogy alkuképes/alkalom. Pénzt nem fogadnék el tőle de azért az valahogy jól esik hogy az mellett hogy valakit ingyen megtud fektetni, költene rám nem is keveset alkalmanként.
Ő is a nyakamra jár, de a főnököm nagyobb rangú nála, meg amúgy is utálja, szóval a héten 2x is elküldte innen. Én a fönököm tanácsadója is vagyok egyben, meg olyan mintha az apám lenne szóval nem félek hogy repülnék miatta :) Ő tőle kaptam is ezt a munkát, vagyis egy másik miatt tuti nem rúg ki.
Mondjuk ami picit zavar benne hogy ő ilyen agresszív, alázós pasi, ami alapvetőleg engem zavarna de úgy vele mint írtam eleinte kipróbálnám az ilyen dolgokat, eleve már a szituáció amiben benne vagyunk lekezelő, mégis tetszik.
12-es
Engedelmeddel összefoglalnám:
1. Szóval mivel hivatalosan nem a pasid, nincs gond azzal, ha másoka tis dug,te így is elé térdelsz boldogan. Kérdés: vajon mire kondicionálja ez a férfi olvasókat?
2. Kicsit rosszul esett, hogy fizetne, ha az 10k Ft, de "azért valahogy jól esik", ha az eléri a 10k-t.
Tippelj, hogy mi vagy ezek alapján.
3. Imádod elnézni a hatalmas pasik kakasviadalát.
Ez mire kondicionálja a férfi olvasókat?
4. Nem saját jogon vagy a pozíciódban, de azért "tanácsadónak" hiszed magad. Ez szerinted mennyire ássa alá a normális, dolgozó és versenyző nők megítélését szerinted?
5. (A kedvencem :)
Szóval hirtelen vonzó lesz az agresszív, alázós pasi, ha van hatalma és pénze.
Szerinted mire kondicionálja ez a férfi olvasókat?
Köszönöm, hogy elolvastad!
Te elég bolond vagy! :)
Figyelj, ha már tartásod nuku, legalább kérd már meg az árad, de vaskosan.
Legalább 1 misi 1 szex, így ha kip.csáznak a cégtől, sem kell az utcára menned!
Logika bammeg!
Most képes vagy csak azért kúrelni vele, hogy ingyen jól megf.ngasson szó szerint????
nem eléri, én nem is reagálok semmit rá, ő ajánlotta hogy 100-at ad / alkalom. Tény hogy nem fogadnám el, de a tudat hogy a fél fizetésemet odaadná csak egy alkalomért, azért az mindenkinek jól esik szerintem valahol legbelül.
Ez olyan mintha 100 ezerért rózsákat venne csak 1 alkalomért. Érték. De én nem fogadom el, csak az elv érted?
A fönököm azt nem nevezném pasinak. Inkább középkorosztály, pockos férfi. Eredetileg titkárnője vagyok, de gyakorlatilag minden üzleti kérdésben kikéri a véleményem, és azt állítja hogy én vagyok ott az aranytojást tojó tyúk. Üzleti és egyéb tárgyalásain is ott vagyok, és aktívan részt veszek bennük, ha ott kikéri a véleményem, de gyakorlatilag mindig kikéri, sokszor meg az én tanácsaimat fogadja meg miután átgondolta a dolgokat.
Szóval annál biztosabb nem vagyok abban, hogy én biztos lábon állok ott.
Az az érvelés meg hogy mit gondolnak a férfi olvasók...
1. Kit érdekel? Nők tapasztalataira voltam kiváncsi semmi másra.
2. Minden nő szokott szórakozni, csak egymás közt is tagadjuk, hiszen kitöröljük miután megtörténik.
Ha odamennék a barátnőimhez és ugyanezt feltenném neki, na az lenne a ciki hogy én egy hülye kva vagyok. De mivel itt titokban marad a kilétem ezért nem ciki. Kitől kérjek tanácsot olyan dolgokról, amit nem osztunk meg egymással még barátnők között sem?
Azért nem hiszem hogy olyan sűrű az hogy valaki elveszti a szüzességét 16 évesen lesz egy kapcsolata 1 évig, aztán nincs barátja 4 éven keresztül, és ne szexelne legalább 2-3 hónaponta 1x ugyanazzal vagy mással. Szerintem nem nagyon létezik ilyen nő.
Tény hogy ha kapcsoaltom lesz, akkor azt mondom hogy 1 pasim volt mert 1 is volt.
Te, nem troll vagy véletlenül?
Komolyan nagyon ügyesen adod a riherongy sztereotípiát, legalábbis engem meggyőztél.
Mi a riherongy? Éppeszű ember tudja hogy a nők diszkréten oldják meg. Attól hogy ide kiírom diszkrét marad, mert nem tudod kihez kötni a kérdést. Jobb lenne ha hazudnék, hogy nem akarok vele lefeküdni? Akkor mi értelme a kérdésnek?
Mi is szexelünk mint írtam én max 3 hónapig bírom, de ez diszkrét dolog. Megtörténik, elfelejtjük mindenki boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!