Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem fogadnám el azt a kifogást, hogy "fáradt vagyok", "fáj a fejem" és hasonló hülyeségek?
Az esetek 90 %-ában akármilyen fáradt vagyok, mindig kiverem esténként. Voltam már lázas is és nagyon rosszul voltam, akkor is maszturbáltam. És hányszor nem esett jól, vagy hányszor bántam meg? 0(nulla)!!!
Szóval aki ilyen kifogásokkal jönne nekem, az nem is szeret engem.
A férfiak jó részének elég gyakran csak a szexen jár az esze. Ez rendben is van. A nőknek viszont van egy természetes ciklusuk. Általában a ciklus közepén kívánjuk jobban a szexet, a vége felé pedig kevésbé. Nekem a menstruáció előtti napokban abszolút mélyrepülésben van a szexuális vágyam. De ezt értsd úgy, hogy eszembe sem jutna magamtól a szex. És ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy szeretem-e a páromat, vagy sem. Ehhez még vedd hozzá, hogy akik fogamzásgátlót szednek, azoknál gyakori a kisebb-nagyobb mértékű libidócsökkenés. Az sem azért van, mert szándékosan rosszat akar bárki is magának, vagy a párjának.
Persze, vannak kivételek, akik éjjel-nappal dugnának az év minden napján, de nem ez az általános.
A nők másképp működnek, mint a férfiak. Ha ezt nem tudod felfogni és megérteni, akkor bizony veled van a baj. És tanulj egy kicsit az emberi test működéséről. Sose késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!