Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van, hogy egyszerűen el sem tudja képzelni, hogy lefeküdjön valakivel? Aszexuális?
Van egy nagyon jó barátnőm, róla szól a kérdés. 22 éves, kedves pörgős elég temperamentumos, sok lábon áll megáll az életben. Egy kapcsolatot még esetleg el tudna képzelni, de egyszerűen azt nem, hogy behatoljon neki egy férfi (bocs máshogy nem tudom leírni). Azt mondja, hogy ő ennyire soha nem fog tudni megbízni senkiben. Ami szerintem még nem normális, hogy az apját nagyon tiszteli, egyszer mondta, hogy neki ő elég pasi az életében, ezt meg nem tudom mire értettek.
Szerintetek?
1. Esetleg szexuálisan bántalmazták kiskorában.
2. Prűd a család, nem beszéltek ilyenről, esetleg rossznak, kellemetlennek, cikinek állították be a szexet.
3. Aszexuális.
4. Leszbikus.
5. Talán "természetellenes" módon felnéz az apjára, nem úgy értem, hogy szexuális szempontból, de szeretheti, tisztelheti annyira, hogy férfiként csak hozzá kötődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!