Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nagyon szeretem szoptatni a partnereimet?
Figyelt kérdés
Ti ezt hogy élitek meg csajok? Élvezitek, vagy inkább kihasználva érzitek magatokat?2016. máj. 25. 16:02
1/9 anonim válasza:
Attól függ, lány vagy vagy fiú?XD
2/9 anonim válasza:
Ha neked meg a partnerednek ez jó,meg élvezitek,hát csináljátok.Nincs ebben semmi gáz,meg ha lenne is,ez nem tartozik másra,hogy kivel,mit,hogy csinálsz.
3/9 anonim válasza:
Az szopatni, te.
Szoptatni a nők szoktak mellből.
5/9 anonim válasza:
Akkor nem csak nekem furcsa ez a szoptatni kifejezés.:D
6/9 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem csinálni általában. Az meg miért lenne gáz, hogy élvezed? :)
8/9 October15 válasza:
Nem gáz. Mondjuk férfiként viszonylag nehéz kivitelezni a szoptatást meg szerintem törvénybe is ütközik de ahogy érzed.. :D
9/9 anonim válasza:
Figyu! Szoptatni nők szoktak mellből gyereket vagy férfit is. Fogalmazhatnál tisztán, érthetően, mert így nagyon gázra sikerült a kérdésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!