Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 4 hete szültem császárral. Még nem tudok szoptatni a baba betegsége miatt, de fejem a tejet rendesen. Ezesetben is szinte kizárt a teherbe esés?
minden nő és minden terhesség más
ált szoptatás alatt nem jön meg a menstruáció, de nekem a szárász után, mire mentem a 6 hetes vizsgálatra, már meg is jött és el is múlt, hiába szoptattam,
így nem tudom Nálad mik az esélyek N
olvass utána!
Első fél évben, ha 3 óránként szoptatsz, nincs meg a rendes menstruáció, akkor elvileg nem lehetsz terhes. De én is láttam már 10 hónap korkült, úgyhogy inkább húzzon a pasi gumit. Persze ilyenkor a fertőzésveszély miatt nem lehet szexelni elvileg, ha nem félted a méhedet, hogy összeszedsz valamit, akkor csináld.
két okból:
1. miután szül nekem, onnantól kezdve egy anyát látok benne, akire nem egészen úgy és közel sem annyiszor állna fel a nemiszervem...
2. a szülés igénybe veszi a hüvelyt... a terhességi csíkok ellen persze lehet tenni, a másik borzalom viszont hogy a melleiből tej csordogál...
egyik haveromnak már ellett a nője.. és elég részletesen ecsetelte nekem, hogy mi volt.. és bevallom őszintén többször felfordult a gyomrom...
szép a női test.. de nem minden helyzetben.
Ez tévhit h nem lehet teherbe esni. Exem és a tesója között 11 hónap volt... az ő anyja is szoptatás alatt esett teherbe.
Inkább védekezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!