Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik szex kapcsolatban vagytok nem sértődtök meg ha a fiú féltékeny?
Figyelt kérdés
Van egy 3 éve tartó szex kapcsolatom. Oltári jó nő és a napokba észrevettem hogy az egyik haverom rámozdult. Szeretné vele ő is szexelni hosszú távon. Mióta tudom azóta megzavarodok a féltékenységtől. Nem tudom mit reagálni a csajszim ha el mondanám neki hogy féltékeny vagyok. Lehet ezzel lökném a másik ágyába. Tanácstalan vagyok.2016. máj. 25. 13:59
1/6 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy féltékeny vagy, megfog téged érteni. Nem fog más ágyába bújni. Mondd azt, hogy nem akarod őt elveszíteni stb. Majd írd le a fejleményeket légyszíves :3
2/6 anonim válasza:
Szemét dolog a karma. :D Állj tovább.
3/6 anonim válasza:
Akivel szex kapcsolatban vagyok, az legyen már olyan kedves és ne féltékenykedjen. Nem vagyunk egy pár, azzal és akkor és annyiszor fekszem le, akivel akarok. Ilyen egyszerű ez.
4/6 anonim válasza:
Utolsonak igaza van!
Kerd meg a lany kezet, ha huseget akar. Bar az olyan, aki 3 evig van szexkapcsolatban, az nem igazan az anya tipus, hehe :)
Megis mit gondoltal? Hogy nem teszi azt ami neki tetszik?
5/6 anonim válasza:
Befejeznêm vele. Szexkapcsolatban nincs féltêkenykedés, birtoklási vágy stb...
6/6 anonim válasza:
Nem csak megsértődnék, megbeszélném vele hogy semmi joga hozzá, ha nem jutunk ebben dűlőre akkor külön utakon folytatjuk...Jobban teszed ha nem mondod meg neki mert akkor többet nem is viszed ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!