Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik szerettek nylonharisnyát, nylonleggingst hordani titkoljátok?
Én sportoláshoz hordok nejlon-spandex leggingset és nejlonharisnyát is. :) A leggings természetesen látszik, mert kívül van. :)
Nejlonharisnyát pedig egy szintén spandex feszülős mini shorttal szoktam felvenni, amikor már kezd jó idő lenni. Amikor pedig nagyon meleg van, akkor már csak a short marad rajtam. :)
Hosszú farmer alá pedig télen-nyáron veszek nejlonharisnyát. :) Igaz ez nem nagyon látszik, max a bokámnál. :)
Azok melegeznek és prűdök akik önmagukkal sincsenek jóban, mindenen utálkodnak, ami nem az ő ízlésük.
A divat amúgy is gyakran pár ember egyedi stílusából indul ki. Manapság divatosak a feszülős nadrágok, innen már csak 1 lépés a harisnya, leggings divat. Aki jól érzi magát bennük, értelmes embert nem fog érdekelni.
Én dimán felvenném az extrafényes latex/pvc/lakk leggingset.
Mondjuk én egy paseetestbe zárt lány vagyok.
Sajnos ez van,de belül full csajszee.
Titokban volt már rajtam lakkszerű leggings,de sajnos nem tarthattam meg,mert a környezetem nem tudja hogy pasee testbe zárt csajszee vok.
Túl konzervatívok.
9/9-es vagyok és még mindig ugyanaz a helyzet ami volt.
Bárcsak találnék vkit aki hasonlóan gondolkodik mint én és elfogad... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!