Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Poénból felvettem egy nylonhar...

Poénból felvettem egy nylonharisnyát rövidnadrághoz, fiú vagyok 20 múltam, más csinált már ilyet?

Figyelt kérdés
Igazából kíváncsi voltam észre veszik e, itthon felvéve észrevettem, hogy nem feltűnő a lábamon és tényleg nem nézett meg senki, igaz nem túl fényes, igazából olyan, mint ha szolis lenne a lábam.
2015. máj. 14. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
11%

Nagyon is látni a harisnyát. Max. nem foglalkoztak vele, mi van rajtad.

Senki nem csinál ilyent, aki nem meleg, max. ha futni megy.

2015. máj. 14. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos észrevették, csak nem foglalkoztak vele.

Pasin még nem láttam nylon harisnyát, de ha neked tetszik, akkor hordjad.

Mint írtad, nem néztek meg miatta

2015. máj. 15. 09:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom úgy hordani, melegbe nem jó éreztem, hogy égeti a bőröm, hűvösbe pedig nadrágot veszek. Csak kíváncsi voltam meglátja más e, mert tényleg nem volt feltűnő.
2015. máj. 15. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
ennek a kérdésnek mi értelme? látni, maximum a 80 éves szemüveges nagypapáknak nem tűnik fel.
2015. máj. 15. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten mindent felvehetsz ,nem foglalkozunk vele.

Latjuk,de nem zavar. Itt mar a noi meg ferfi ruhak is osszemosodnak .Sot en mar tobb fiut lattam ilyen komboban. .

N/35

2018. ápr. 14. 13:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Ők is nylonhariba voltak? Azt mondják, nem divat, én nem láttam ilyent. Igaz, azóta megkedveltem és gyakran hordom.
2018. ápr. 14. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,szabad eg alatti bulikban lattam ilyet elegans oltozekkel 20-on eveseken.
2018. ápr. 15. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!