Poénból felvettem egy nylonharisnyát rövidnadrághoz, fiú vagyok 20 múltam, más csinált már ilyet?
Figyelt kérdés
Igazából kíváncsi voltam észre veszik e, itthon felvéve észrevettem, hogy nem feltűnő a lábamon és tényleg nem nézett meg senki, igaz nem túl fényes, igazából olyan, mint ha szolis lenne a lábam.2015. máj. 14. 22:19
1/7 anonim válasza:
Nagyon is látni a harisnyát. Max. nem foglalkoztak vele, mi van rajtad.
Senki nem csinál ilyent, aki nem meleg, max. ha futni megy.
2/7 anonim válasza:
Biztos észrevették, csak nem foglalkoztak vele.
Pasin még nem láttam nylon harisnyát, de ha neked tetszik, akkor hordjad.
Mint írtad, nem néztek meg miatta
3/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom úgy hordani, melegbe nem jó éreztem, hogy égeti a bőröm, hűvösbe pedig nadrágot veszek. Csak kíváncsi voltam meglátja más e, mert tényleg nem volt feltűnő.
2015. máj. 15. 09:18
4/7 anonim válasza:
ennek a kérdésnek mi értelme? látni, maximum a 80 éves szemüveges nagypapáknak nem tűnik fel.
5/7 anonim válasza:
Budapesten mindent felvehetsz ,nem foglalkozunk vele.
Latjuk,de nem zavar. Itt mar a noi meg ferfi ruhak is osszemosodnak .Sot en mar tobb fiut lattam ilyen komboban. .
N/35
6/7 A kérdező kommentje:
Ők is nylonhariba voltak? Azt mondják, nem divat, én nem láttam ilyent. Igaz, azóta megkedveltem és gyakran hordom.
2018. ápr. 14. 13:23
7/7 anonim válasza:
Igen,szabad eg alatti bulikban lattam ilyet elegans oltozekkel 20-on eveseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!