Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygomba: lehet szexelni gumi nélkül?
múlthét csütörtök óta kezelve vagyunk
férfi: nem is jött ki rajta, de azért biztos ami biztos, nő: kezelve van> canesten 500mg, utána 3x canesten 200mg hüvelytabletta+ krém mindennap , már tünetmentes
szombaton mehet a menet?
Hüvelyflóra visszaállításra vettél valamit?
Mert nem elég az, hogy "kikezelted" a gombát vagy bacit, attol még elszaporodhatnak ismét, ha nincs remdben a hüvelyflórád.
Kezelés után, azt szokták visszaállitani, és azután mehet, de pár hetet érdemes lenne megvárni mert így csak visszafertőzitek egymást.
Ilyenkor a pasinak is szoktak felírni egy tablettát, mert attól még hogy nem látszik rajta hordozhatja és visszaadhatja. Én legalábbis kaptam már egyszer kétszer.
Amúgy amit a doki mondott. Kb. ennyi idő után már azért szoktuk kezdeni.
Nem is csodálom hogy gombát kaptál ha ennyire felelőtlen vagy... Ne legyél már ennyire f***hiányos
Az egészséged nem fontos?
Csak nyugodtan, ha nem baj, hogy kb. az azt követő két napban már vissza is fog jönni, mert a canesten csak megölte az ott lévő gombát, vagyis kikezelte a tünetet, de az okot nem szüntette meg. A hüvelygomba az egyensúly megborulásának jele, nem olyan mint a nátha, hogyha nem nem folyik az orrod, akkor oké vagy újra.
Gyógyszertárban lehet flóra visszaállításra rengeteg kúpot kapni (vitagyn c a legjobb nekem pl.), meg néha-néha jó csinálni egy grapfruit magolaj kúrát is (ez önmagában is elmulasztja a gombát).
Hm de szexi!
Hozzá nem nyúlnék egy gombás p*nához.. Brr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!