Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől alakul ki a matek fétis? Van valaki másnak is?
Egyszerűen szeretem a hosszú képleteket. Szerintem mar szexuálisan is beindít. De miért!? Vagy ez csak egyfajta perverzió lenne? Vagy csak szeretek okos lenni?
Valakinek van hasonló érzése? 22/F
Szerintem igen is lehet okossággal csajozni.
És itt abizonyíték:)
"korrepetál matekból videókon keresztül, és ez engem valamiért beindított. Ez az edubase, nem tudom valakinek mond-e valamit.:)
Lány vagyok.
"
"Hat például magyar tanártól aki férfi falra tudok mászni. Egy férfinak műszaki erzeke van alap esetben. Nem egy tortenelmes vagy éppen irodalmas versolvasos finom lelkű valaki..."
Bocsájts meg de nekem inkább legyen egy "finomlelkű valakim" mint egy ilyen ökör, de "okos és férfias" valakim mint te. :D Arra mit mondasz, hogy a környéken az összes városban a matektanárok 90 százaléka NŐ? :D
De ne aggódj, valakit biztos fogsz találni. Úgy is lesz aki számba vesz majd téged. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!