Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől alakul ki a matek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől alakul ki a matek fétis? Van valaki másnak is?

Figyelt kérdés

Egyszerűen szeretem a hosszú képleteket. Szerintem mar szexuálisan is beindít. De miért!? Vagy ez csak egyfajta perverzió lenne? Vagy csak szeretek okos lenni?

Valakinek van hasonló érzése? 22/F

2016. máj. 24. 00:19
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ha rockbandát alapítasz, és az egész koncepciót a matek köré építed, akkor bomlani fognak utánad a nők. :-D
2016. máj. 24. 06:00
 22/27 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig, ha a történelem nem túl férfias... Minden korban használtak valamit az emberek az állatok, vagy a másik emberek levadászására. Kőbaltát, kardot, lándzsát, MG 42-est... A fegyver általában a férfiak játéka. Az is a töri része, hogy mikor mivel csapták szét egymást a balhézó felek, hogy hol balhéztak, hogy hányan hagyták ott a fogukat... :-D
2016. máj. 24. 06:08
 23/27 anonim ***** válasza:
De jó neked! :D Nekem gyomorgörcsöm van ha meglátok egy matek képletet vagy bármit ami a matekhoz kapcsolódik. :D
2016. máj. 24. 07:17
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem igen is lehet okossággal csajozni.

És itt abizonyíték:)

"korrepetál matekból videókon keresztül, és ez engem valamiért beindított. Ez az edubase, nem tudom valakinek mond-e valamit.:)

Lány vagyok.

"

2016. máj. 24. 07:34
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet. Én csak az okos pasikat szeretem és köztünk is előnyt élveznek a műszaki érdeklődésűek. Az okosak között gyakori hogy azt csinálják amit szeretnek. Te csak kicsit jobban élvezed mint az átlag (: 21/L
2016. máj. 24. 10:22
 26/27 anonim ***** válasza:

"Hat például magyar tanártól aki férfi falra tudok mászni. Egy férfinak műszaki erzeke van alap esetben. Nem egy tortenelmes vagy éppen irodalmas versolvasos finom lelkű valaki..."

Bocsájts meg de nekem inkább legyen egy "finomlelkű valakim" mint egy ilyen ökör, de "okos és férfias" valakim mint te. :D Arra mit mondasz, hogy a környéken az összes városban a matektanárok 90 százaléka NŐ? :D

De ne aggódj, valakit biztos fogsz találni. Úgy is lesz aki számba vesz majd téged. xd

2016. máj. 25. 00:27
 27/27 A kérdező kommentje:
De jó. En pozitívan csalódtam. 😊 mennyi értelmes rendes ember járja a szexuális kategóriát éjszaka 😊 de most komolyan, nem is gondoltam volna 😄
2016. máj. 25. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!