Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől alakul ki a matek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől alakul ki a matek fétis? Van valaki másnak is?

Figyelt kérdés

Egyszerűen szeretem a hosszú képleteket. Szerintem mar szexuálisan is beindít. De miért!? Vagy ez csak egyfajta perverzió lenne? Vagy csak szeretek okos lenni?

Valakinek van hasonló érzése? 22/F

2016. máj. 24. 00:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom, van abban valami kielegito, amikor a teljesseg igenyevel gyonyoruen levezeted es a vegen megoldod a kepletet...

Bar ez az erzes nekem nagyjabol annyiszor adatott meg eletem soran, hogy talan egy kezemen meg tudom szamolni. 2-es matekom lett erettsegin es most jogasz vagyok, mert tobbet ranezni sem vagyok hajlando arra az undorito targyra. :D

N

2016. máj. 24. 00:37
 12/27 A kérdező kommentje:
Hát igen! Ez a szépsége 😊 de az egyetemi matek még jobb. De ez fetisnek minősül egyaltalan? Vagy csak szeretem a matekot? De szeretni is miert lehet? Csak fétis miatt lehet szeretni?
2016. máj. 24. 00:40
 13/27 October15 ***** válasza:
56%

11.: Ezt én általánosba pl úgy oldottam meg, hogy konkrétan megszerkesztettem vmit amit a komplett osztály nem tudott együtt kiszámolni.. :D Persze a tanár nem fogadta el de azért azon pislogott igen nagyokat, hogy ezt, hogy a rákba tudtam relatíve pontosan megcsinálni kb 0 adatból. :D Logikai, geometriai cuccokba jó voltam, ott véreztem el amikor magolni kellett volna a sok szr képletet. Bár ez már gimiben volt problematika, addig a matektanárunk érdekesen tanította a tárgyat úgyhogy szerettem is.

Kérdező: Nyilván más de szerinted milyen körülmények között tudod megvillantani azt, hogy mennyire megy a matek [+ ez hol érdekli őket]? Töriből max annyi szokott átjönni egy-egy a témában nem jártas lánynak, hogy milyen hülyén tudtak meghalni uralkodók a középkorban vagy, hogy mennyire laza, hogy egy komplett háború tör ki egy focimeccs [konkrét harci cselekmény nem volt, csak hadüzenet :D] vagy pl részben egy szerelmespár miatt. D Ez is már bőven elvont úgyhogy aligha éri meg szökő évenknét egynél többször használni. :D

2016. máj. 24. 00:45
 14/27 October15 ***** válasza:
Persze ha érdekli a téma akkor meg tökm1, hogy töri vagy matek. :D De hát itt rohadjak meg ha egyik szaktárs csajon kívül én valaha 1 mondatnál többet beszéltem a töriről nővel.. :D
2016. máj. 24. 00:48
 15/27 anonim ***** válasza:
Talán az állhat a dolog mögött, hogy a matek segítségével kialakult egy olyan önképed, amivel elégedett vagy. Tudsz őszintén válaszolni olyan kérdésekre, hogy ki vagy, mi a hobbid, érdeklődési köröd.
2016. máj. 24. 00:49
 16/27 A kérdező kommentje:
De a történelem es egyéb human tárgyak egyaltalan nem férfias szakmák... Szerintem
2016. máj. 24. 01:00
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

És a matek mióta férfias? :D Hogy lehet egyáltalán egy tantárgy férfias vagy nőies? :D Bakker az összes nyelvújító férfi volt, és az se egy "férfias" dolog. :D

Sőt, a történészek nagyrésze is férfi! :D Sőt, a költők is férfiak voltak! :D

Minden esetre, fogalmam nincs miféle perverzió ez, de azt tudom, hogy én világ életemben gyűlöltem a matekot. :D Azért ha neked jól esik csak csináljad. :D

2016. máj. 24. 01:21
 18/27 October15 ***** válasza:
56%
A történelem az mióta egy szakma?:D + Japanológiát hallgatok. Illetve a matek mivel férfiasabb? Nem hinném, hogy az fogna meg egy nőt, hogy mivel foglalkozik az ember.. ha érdekli is a munkája akkor is max az imponál benne a nőnek, hogy a férfi kompetens abban amit csinál.
2016. máj. 24. 01:21
 19/27 A kérdező kommentje:
Hat például magyar tanártól aki férfi falra tudok mászni. Egy férfinak műszaki erzeke van alap esetben. Nem egy tortenelmes vagy éppen irodalmas versolvasos finom lelkű valaki...
2016. máj. 24. 01:28
 20/27 anonim ***** válasza:

Remélem megtalálod a számításod és találsz egy hozzád illő lányt!

Ilyen perverzióról sosem hallottam. Matemofília legyen a neve.

2016. máj. 24. 03:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!