Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbol lehet baj ha felhivok egy lanyt rosszlanyok.hurol es nem szolok bele?
Figyelt kérdés
meg csak egyszer tettem meg 3 percig meg se szolaltam a csaj meg hulyeskedett a telefonba meg enekelt is kar h ezzel a szaral nem tom h kell hivast rogziteni, lehet baj ha meg csinalom? kell a szorakozas2016. máj. 23. 19:31
1/10 anonim válasza:
személyiségi jogok megsértése? ha hangfelvételt készítesz és ő ebbe nem egyezik bele/nem tud róla akkor ha van egy kis esze kaphat jo kis kártérítést tőled :D
de nem bonyolódna bele ilyen hulyesegbe senki, nyugi :D
2/10 anonim válasza:
Ennél már csak az lenne rosszabb, ha elmenné hozzá kifizetnéd, és nem dugnád meg. :)20L
3/10 October15 válasza:
Az kappa.. XD Oké ez egyszer poén ha poénra veszi a csaj de mi értelme? :D Ennyi erővel arra is költhetnéd azt a pénzt, hogy megdugd. XD
4/10 October15 válasza:
2.: Jah.. valószínű.. :D Nem hiszem, hogy különösebben izgatná fizetés után..
Mondjuk biztos nézne egyet.
6/10 anonim válasza:
Mi a jo abba h nem szolsz bele?xd
7/10 anonim válasza:
#1: kártérítést nem, csak sérelemdíjat.
8/10 anonim válasza:
Máskor mutatkozz be az adott mobilszolgáltató munkatérsaként, kérd meg a régi poénra, hogy vonaltisztítás miatt fújjon bele 3x a telóba. Vedd fel és töltsd fel a netre. :D
9/10 anonim válasza:
2: nekem volt egy ilyen ismerősöm...:-) Elment qrvázni, de nem dugta meg, hanem a kifizetett fél órát végig beszélgette vele... :-D :-D Szerinted mikor ezt elmesélte, mekkora cinkelést kapott...:-D Amúgy azt mondta, h azért, mert megsajnálta...:-)
10/10 anonim válasza:
Hülyéskedett a telefonba, énekelt is? Akkor elég jó fej csaj lehet, vicces figura. Megadod az elérhetőségét? Én elmennék hozzá, de inkább csak beszélgetni, mert én nem akarnék szexelni idegennel. Viszont a beszélgetés is biztos jól sikerülne, ha ilyen vicces figura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!