Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy fullos csaj?
Amikor valaki azt mondja hogy "fullos csaj", nekem egy műmellű, szőkített hajú miniruhás agyonszolizott műnő jut eszembe. Kihívó, már-már közönséges, olyan egyszer megbsznám kategória.
Nekem inkább a vékony, törékeny, nem túl nagy mellű lányok jönnek be, mint pl Audrey Hepburn, Keira Knightley, Lucy Liu, Marion Cotillard és Natalie Portman.
Fullos akkor meg legyen mondjuk a pár évvel ezelőtti Christina Augilera, Beyoncé, Kim Kardashian és Fergie.
Mindegyik nő szép a maga módján, de még az előbbiekből a kellem és a báj, addig az utóbbiakból a tömény erotika sugárzik. Ez nyilván nem baj, kell ilyen is, megmozgatja az ember fantáziáját, de hogy feleségül nem venném egyiket se, az biztos. A "fullos" az én szótáram szerint tekinthető a "krvás" szalonképesebb megfogalmazásának.
Ha minden létező enchant rajta van:
-Megtörhetetlenség
-Hatékonyság
-Szikrából Pattant
-Lövedék Elleni Védelem
-Tűzállóság
-Libidó Affinitás
-Kéjedzés
-Rugalmasság
-Erő
-Végtelen
-Gyengéd Érintés
-Mélytorok
-Ügyesség
Az XP szintje meg minimum 100-as az invertory-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!