Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a közgazdászoknál van az összes fullos csaj?
2 helyen dolgoztam. Mindegyik 10/10-es csaj közgazdászé volt.
Mindegyik hiú, egoista, beképzelt, nagyképű, betegesen figyel a testére és a ruháira (metroszexuális).
Ez kell nektek lányok? Mindig írják, hogy nem számít a munka/ fizetés. Miért nem jönnek össze a gyorséttermi dolgozóval vagy a villanyszerelővel?
Még a jó keresetű informatikus, mérnökök se kell nekik, mert az "kocka"
A közgáz már konkrétan divatszakma, én egy pasit sem veszek onnan komolyan, lehet meglepő dolgot mondok de a mérnökök/infósok jönnek be.
(Én nem mondanám magam fullosnak, csak szimplán szépnek, igényesnek, ja és infós vagyok, ha ez számít valamit. Ezért barátom is infós.)
Ha azt nevezzük divatszakmának, hogy sokan végeztek rajta, akkor az infót is nevezhetjük annak.
"Mindegyik hiú, egoista, beképzelt, nagyképű, betegesen figyel a testére és a ruháira (metroszexuális)."
Itt a férfiakról van szó, ha nem lett volna egyértelmű.
Azért elég tág fogalom ez a közgazdász..
Nem mindegy, hogy az eltén, bce-n végzett alkalmazott közgáz msc-t, vagy a Dunaújvárosi Főiskolán marketinget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!