Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mozgássérült lányok szexualitás hogyan működik?
Én is mozgássérült vagyok csak fiú,munkahelyi balesetet szenvedtem.Részlegesen sérült a gerincvelőm,így a lábaim is részlegesen bénultak a lábfejeimet nem tudom mozgatni,de térdben csípőben rendben van és érzek is minden ott.Bottal tudok járni,ha nehezebben is.
Mivel épp lányoknál nem sok esélyem van ,nyilván a sorstársaim között keresgélek.
Arra lennék kíváncsi ,hogy egy mozgássérült lánnyal hogyan működik a szex,eseteleg ha véletlenül van itt egy hasonló sorsú lány akkor annak megköszönném a válaszát.
Én úgy válaszolok neked, mint aki hasonló helyzetben van. Csak annyi különbséggel, hogy te tudtál járni, én mindig is bottal jártam…
Csak azt mondhatom, hogy a szexualitás, mint olyan számodra is megszűnt. A mozgássérült lányok logikusan épp egészséges pasit keresnek. Az épp lányok meg megint csak egészséges pasit.
Sok éven át naivan hittem, hogy ez ezúttal talán másképp lesz. De kivétel nélkül az állapotom miatt léptek le. S elég csúnyán, hogy kétségem se legyen afelől miért léptek tovább…
Bár kecsegtetőbb dolgot mondhatnék. De akkor hazudnék. Ahogy én magam is sokáig hittem, amit mindig mondanak. Hogy majd te is találsz valakit. Ugyan. Ezt csak azért mondják, mert mindenki ezt mondja. De gondolni mást gondolnak.
Így jobb híján marad az önkielégítés…
Ez a nagy büdös valóság. Aki bármi mást mond, az hazudik.
Szia! Azért írok itt privátban, mert nem konkrétan a kérdésre akarok válaszolni. :) Csak azt akarom mondani, hogy szerintem ne hallgass a negatív emberekre, Nyilván nagy kihívás elé állított az élet, de ez is csak egy próbatétel szerintem. Ott van például Nick Vujicic esete, nem tudom, hogy hallottál-e róla....ő lényegében végtagok nélkül született, mégis gyönyörűszép felesége van. Ő sem adta fel, és a leírtak alapján Te sem az a könnyen feladós fajta vagy, szóval szerintem a Neked szánt nő nem azt fogja észrevenni, hogy bottal jársz, hanem hogy minden borzalom ellenére talpon maradtál, szó szerint is!! :D Azok a barátok, akik meg magadra hagytak ebben a helyzetben, nem is igazi barátok, így inkább adj hálát azoknak, akik megmaradtak!! :D Nagyon sok sikert és kitartást kívánok!! :D Üdv
P.S.: Nekem a gerincsérvem miatt azt mondták öt évvel ezelőtt, hogy mostanra már részlegesen le fogok bénulni, nem hittem el, most meg katonának készülök!! :D
Mozgássérült fiúnak is jobb olyan pár, aki normálisan tud mozogni.
Nem lehetetlen találni ilyet... ha elég határozott vagy, pozitív szemléletű és valami megfogja a lányt benned.
Vagy valami olyan problémája van, ami miatt jobban elfogad téged, ez is előfordulhat.
Hoppá, véletlen közösbe küldtem el.....a telefon átka!! xddd Nem baj!
5ös voltam!! :)))))
Én se teljesen a kérdésre válaszolok. Nekem van néhany vak ismerősöm, róluk tudom, hogy eléggé felfokozottak szexuálisan, allitolag azert, mert ugye jóval kevesebb inger éri őket, nem vonja el a figyelmüket olyan sokminden. És ez a nőkre is igaz :)
Amúgy érdekes,hogy az egyik fiú is nagyon akar barátnőt, de egyszerűen nem hajlandó vak lánnyal összejönni, mindenkepp látó lányt akar. De sajnos nem igazan jön össze neki :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!