Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Tényleg van olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Tényleg van olyan, hogy túl nagy? Mekkora az, amit kipróbálnátok és élvez (né) tek is maximum?

Figyelt kérdés
Nekem személy szerint olyan 21-22 körül lehet és kb olyan vastag, mint egy helles doboz :D sose mértem a vastagságát csak viszonyítani tudok :D 21/f
2016. máj. 22. 23:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Itt minden csávónak 20+ van, és minden nő barátjának átlagos. LOL
2016. jún. 25. 15:50
 22/27 Hironnad ***** válasza:

Hát kemények vagytok az biztos! Felnőtt emberek az alap józan paraszti ésszel felfogható dolgokkal nincsenek tisztában! A terhességet, és azt a méretet amire a hüvely és a méhszáj kitágul ne hasonlítsa már senki a szexhez! A kettőnek köze nincs egymáshoz, még csak megközelítőleg sem!

Teljesen más hormonok hatnak a nőre szülés, és szex közben, és mindkettő folyamatnál más megy végbe. Pl szülésnél az egyik hormon hatása részben az, hogy a nő, a szülés után ne elékezzen minden fájdalomra. És ez csak egy példa a számtalan közül.

Az intim méretekről csak annyit, hogy mindenkinek más! Nőnél és férfinál is.

A szexuális örömöt nem első sorban a farok, vagy a hüvely méret passzolása ( persze azért egy minimális farokméret, illetve hüvely méret kell) okozza, hanem a hormonok felszabadulása. Sőt, lehet hogy sokan nem tudják, de megfelelő érzelmi környezetben bizonyos nők képesek behatolás nélkül is elmenni, csak pusztán simogatástól! (és nem a cicire és a nunira gondolok!)

A sok 22 centis farkú, és a sok nő létére a szülés körülményeiről, hatásairól, és folyamatáról tudatlan előbb tájékozódjon....

2016. jún. 25. 16:25
 23/27 Satya79 válasza:
Igen van olyan hogy túl nagy, de van olyan hogy kicsi, van olyan hogy kicsi pina nagy farok, kicsi farok nagy pina, a legritkább az amikor mind a kettő passzol!
2016. júl. 10. 07:45
 24/27 anonim ***** válasza:
Volt egy párom akinek 21 centi volt és nekem szörnyen fájt
2016. aug. 20. 16:44
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom, az én 666 cm-s farkam is kevés a nőknek. :( De cserébe elvettem a lelküket! 3:D

Üdv.: Sátán

2016. aug. 20. 17:23
 26/27 anonim ***** válasza:
legnagyobb 20 volt és már azt éreztem hogy nagy.
2016. aug. 20. 18:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem én akkor kicsit kilógok a sorból, mert kicsi létemre én meg a kifejezetten nagy méretet kedvelem. A 10-es válaszolóval tudok egyetérteni, nekem is olyan 23 cm volt a legnagyobb amit túl nagynak éreztem, de nálam a 20-22 centi álomméret kategória. És szeretem, ha ehhez egy tekintélyt parancsoló vastagság is társul ;)
2022. okt. 13. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!