Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Tényleg van olyan, hogy túl nagy? Mekkora az, amit kipróbálnátok és élvez (né) tek is maximum?
Az enyém 22 centis,de még nem volt rá panasz,csak ha túl mélyre mentem :D Óvatosan kell bánni vele és kész.
21/F
Volt már dolgom 20 centi feletti mérettel, elég kényelmetlen tud lenni az aktus elején, amíg el nem lazulok (bár megjegyzem, 17 centi is tudja bökdösni a méhszájat).
Vastagság: párom igencsak vastag, én meg extra szűk vagyok. Bemegy azért, csak ügyesen kell dolgozni. :)
Az meg egy vicc, egy 5,5 centis pénisz ne tudna bemenni oda, ahol egy egész gyerek is kifér...
Van.
Exem 20 cm-ese már feladta a leckét nekem.
Szex közben nem úgy éreztem, de utána rendszeres volt nálam az alhasi fájdalom, az nem volt kellemes.
Jelenlegi párom pontos méretét nem tudom, de kicsit kisebb, ahhoz képest neki is sikerült már úgy betalálnia, hogy leugrottam róla. :D
A legnagyobb ami volt bennem az 23 centis volt. Az már sok volt! A jelenlegi páromé pont 20. Ez nekem bőven kielégítő. Lejebb nem adok már az igényemből ezért több egyalkalmas partnerem is volt akik megsértődtek.
Kérdező nyugodj meg vagyunk páran akiknek nem kizáró ok ez a méret, és szerencsére a férfiakból is több ekkora méretű van mint azt gondolná a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!