Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes pasik miért vállalnak be ilyet?
Én néha tényleg nem értem a pasikat. Van egy haverom, pár hónapja ismerem, a barátom egyik haverja így ismertem meg és én is jóba lettem vele. Tőlem kérdezte meg egyik nap, hogy a társaságunkban lévő egyik lánnyal szerintem érdemes- e kezdenie? Hozzá tette valójában nem az esete, nem jön be neki, viszont aranyos csajnak tartja mikor így összeröffenünk, de inkább havernak tekinti. Bevallotta hogy lefeküdne vele de csak akkor ha a csaj nem akarna vele semmi komolyat. Viszont ezzel kapcsolatban is kétségei támadtak, mert attól tart hogy a csajt ezzel megbántja (hogy nem akar vele komolyat csak lefeküdni).
Így teljesen objektívan tényleg nem egy szépség a csaj (barátom is azt mondta mint nő nem jönne be neki) és van némi túlsúlya, de tényleg egy kedves, közvetlen lány.
Személy szerint én nem támogatnám a srácnak az ötletét, mert én kedvelem a csajt, és mert tudom róla amúgy sincs önbizalma, amiatt se mert a családja az unokanővéréhez hasonlítgatja aki mindig is a család szép lányának számított (láttam képeket róla tényleg szép lány) és aki jól is tanul meg sportol is.
Szóval én néha tényleg nem értem a pasikat. Ez az ismerősöm azt mondja mint nő nem jön be neki az a csaj, csak haverként tekint rá, mégis kezdene vele, lefektetné? Miért nem keres magának olyan lányt, aki az esete lenne és akivel komoly kapcsolatot kezdene? Így mi értelme?
Amúgy egy rendes jófej srác, volt neki komoly kapcsolata is régebben (hogy miért ért véget és hogyan nem tudom), annyit tudok még valami csaj nagyon megtetszett neki egy nyilvános helyen de nem merte leszólítani, emiatt kissé magába zuhant mert hogy elszalasztotta.
Ti mit tanácsolnátok?
A srác 31 a csaj 24.
Szóval egy felnőtt férfi szeretne szexelni egy számára szimpatikus felnőtt nővel anélkül, hogy ezt bármelyikőjük is elköteleződésnek vélné vagy hogy később ez feszültségeket okozna.
Megkérdezett téged, hogy szerinted a lány benne lenne-e.
Te azt nem érted, miért akar szexelni így vele, én meg azt nem, hogy miért téged kérdezett.
10-es ritka mód primitív vagy és igénytelen, ha szerinted ez a helyes út, már a szóhasználat is hogy ''próbálja fel''.
Szerintem ahhoz hogy valaki intim kapcsolatot létesítsen a másikkal, ahhoz minimum valamiféle testi vonzalom szükséges.
Hülyeség és értelmetlen úgy együtt lenni valakivel, hogy csak kedveljük de nem vonzódunk hozzá.
Mert ezzel az erővel egy heteró csak mert ki van éhezve, akár egy férfival is létesíthetne szexuális kapcsolatot, pedig nem is vonzódik hozzá hanem csak kedveli.
Azt pedig hogy hány nő csinálja ugyanezt, nem érdekel. :-)
Azt ''bírom'', hogy ahányszor valaki feltesz egy kérdést pasikról, valaki rögtön beírja hogy ''na de a nők is....'', nem erről volt szó, eltértél a tárgytól.
Ráadásul értelmes, normális nőnek nem ilyen kapcsolatra van szüksége (ennek a lánynak se akit említettem), hanem normális kapcsolatra ahol megbecsülik és értékelik, ha nem is feltétlen a külseje hanem az egyénisége miatt.
11-es, tudtommal vagy a gyk-nak dolgozol és nem te határozod meg, hogy ki milyen hosszú kérdést írhat ki, az a te bajod ha bunkó, türelmetlen és érzéketlen vagy ahhoz hogy másokat meghallgass.
ha annyira hosszúnak találtad, minek írtál ide? Nem válaszoltál a kérdésre!
Ez a sztori ennyi karakterszámot kívánt meg, ha nem tetszik el lehet menni.
12-es, azt én se értem miért engem kérdezett és nem is érdekel, megtisztelt a bizalmával.
Amúgy az a lány azóta összejött valakivel, egy normális sráccal aki komolyat akar vele, aranyosak együtt, tehát ennyit erről. :-D
Egyébként pont a pasik azok, akik könnyebben létesítenek lelki kötődés nélkül kapcsolatot (csak testi), a nők nagy részének kell lelki kötődés az intim kapcsolathoz. (Ne számítsuk bele a diszkós, ivós, drogos lotyókat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!