Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » 1-2 db törött csempe, járólap...

1-2 db törött csempe, járólap cseréje, vállalnak ilyet?

Figyelt kérdés
Egy-két járólap berepedt meg pár csempét is ki kellene cserélni, mert új szappantartót furtunk fel és nem illeszkedett az előző helyére, úgyhogy ott van két luk. Mennyire egyszerű egy burkolónak pár darabot cserélni csak. Egyáltalán vállalnak ilyet?

2015. márc. 5. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Hát biztos hogy javasolni fogja hogy az egészet megcsinálja. Maszek biztos elvállalja,de jó pénzért,mert macerás
2015. márc. 5. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Abban biztos lehetsz, hogy aki elvállalja, az érteni fogja a szakmáját, mert az ilyen javítás jelenti az igazi szakmai kihívást.
2015. márc. 5. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Piti munka,bármelyik burkoló képes rá.
2015. márc. 5. 21:18
 4/9 A kérdező kommentje:
dehogy cserélem az egészet ki, tök szép...és van tartalék csempe, járólap és fuga is
2015. márc. 5. 21:22
 5/9 anonim válasza:
Helyileg hol van?
2015. márc. 5. 21:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Budapest Zugló
2015. márc. 6. 07:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Neb+!

Én nő létemre ki bírom cserélni.

2015. márc. 6. 13:09
 8/9 A kérdező kommentje:
olyan is lesz :D
2015. márc. 6. 19:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Megnézhetnéd kiscsillag!Az egész házamat én burkoltam le!Nem picsogni kellene,hanem felemelni a feneked és megcsinálni.
2015. márc. 7. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!