Érdemes lehet a csempét és a járólapot csere helyett
inkább lefesteni?
Figyelt kérdés
A fehér fürdőszobacsempém egyáltalán nem tetszik, a konyhámban és az előtérben a járólap meg egyenesen ocsmány, sötétbordó, egyáltalán nem illik a lakásba (nem én csináltam őket). De több okból se akarom szétverni a lakást csak a színek miatt: egyrészt nagyon jó állapotban vannak, csak a színük rossz, így luxus lenne szétbombázni az egészet, másrészt drága is lenne. Most láttam az interneten 1-2 ötletet erre, hogy ezeket le is lehet festeni. De ez bennem kérdéseket vet fel: Ha lefestem a járólapot, nem fog állandóan felkopni? Hiszen azon közlekedünk.... Le tudom úgy festeni a fürdő csempét, hogy tényleg szép legyen? Persze tudom, ez ügyesség kérdése is, de tegyük fel, hogy ügyes vagyok. Érdemes ebbe belefogni? Van valaki közületek, aki inkább festett csere helyett? Tapasztalatok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!