Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes pasik miért vállalnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes pasik miért vállalnak be ilyet?

Figyelt kérdés

Én néha tényleg nem értem a pasikat. Van egy haverom, pár hónapja ismerem, a barátom egyik haverja így ismertem meg és én is jóba lettem vele. Tőlem kérdezte meg egyik nap, hogy a társaságunkban lévő egyik lánnyal szerintem érdemes- e kezdenie? Hozzá tette valójában nem az esete, nem jön be neki, viszont aranyos csajnak tartja mikor így összeröffenünk, de inkább havernak tekinti. Bevallotta hogy lefeküdne vele de csak akkor ha a csaj nem akarna vele semmi komolyat. Viszont ezzel kapcsolatban is kétségei támadtak, mert attól tart hogy a csajt ezzel megbántja (hogy nem akar vele komolyat csak lefeküdni).

Így teljesen objektívan tényleg nem egy szépség a csaj (barátom is azt mondta mint nő nem jönne be neki) és van némi túlsúlya, de tényleg egy kedves, közvetlen lány.

Személy szerint én nem támogatnám a srácnak az ötletét, mert én kedvelem a csajt, és mert tudom róla amúgy sincs önbizalma, amiatt se mert a családja az unokanővéréhez hasonlítgatja aki mindig is a család szép lányának számított (láttam képeket róla tényleg szép lány) és aki jól is tanul meg sportol is.

Szóval én néha tényleg nem értem a pasikat. Ez az ismerősöm azt mondja mint nő nem jön be neki az a csaj, csak haverként tekint rá, mégis kezdene vele, lefektetné? Miért nem keres magának olyan lányt, aki az esete lenne és akivel komoly kapcsolatot kezdene? Így mi értelme?

Amúgy egy rendes jófej srác, volt neki komoly kapcsolata is régebben (hogy miért ért véget és hogyan nem tudom), annyit tudok még valami csaj nagyon megtetszett neki egy nyilvános helyen de nem merte leszólítani, emiatt kissé magába zuhant mert hogy elszalasztotta.

Ti mit tanácsolnátok?

A srác 31 a csaj 24.

2016. máj. 21. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom! Az egész sztori alatt azt gondoltam, hogy olyan 16-18 év körül vagytok... 31 éves férf... bocsánat, fiú ilyet gondol? Egy kicsit szánalmas szerintem. Hagyja békén azt a szegény lányt, nem biztos, hogy megérdemli, hogy kihasználják!
2016. máj. 21. 21:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen vágja le a farkát és dugja fel magának :D mindenki jól járna, azzal a nagyon "rendes" sráccal
2016. máj. 21. 21:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok: Bocsi, az első felindulásból kicsit túlzásba vittem. Nyilván gondolni azt gondol, amit akar, de 31 évesen nem biztos, hogy ilyen "csak megfektetni akarom, de azt is úgy, hogy ne bántódjon meg, hogy csak megdugni akarom" módon kellene viselkedni. Lépjen tovább, keressen olyan valakit, akivel többet akar.
2016. máj. 21. 21:25
 4/14 A kérdező kommentje:

Ezek szerint ti sem értetek egyet és nemcsak bennem vannak ellenérzések.

De miért van ez? Hogy jut ilyesmi az eszébe? Önbizalomhiány? Csalódások? Éretlen személyiség (a korához képest)? Nőhiány? (Ezere tippelek csak nem tudom biztosan).

Én csak ezt nem értem, valaki magyarázza el nekem.

Mint haver jó és sokat segített nekem mindig segítőkész volt, jó volt vele poénkodni, meg is lepődtem mikor egyik nap ezt kérdezte tőlem.

2016. máj. 21. 21:46
 5/14 anonim ***** válasza:
48%

Pedig nincs ezzel semmi baj, egyszerűen csak hiányzik neki a szex és látott egy lányt, akivel el tudná képzelni szórakozásképpen. Ennyi történt. Általánosságban beszélve egy férfi bárkivel tud szexelni, akitől fizikailag nem undorodik. Még azzal is, akivel amúgy nincs jóban. Ez puszta testiség.

Az meg, hogy nem merte leszólítani a lányt? 30 éves koromra nekem is teljesen kikezdte néhány komolynak hitt párkapcsolat az önbizalmamat.

2016. máj. 21. 22:07
 6/14 A kérdező kommentje:

Szerintem pedig ezzel csak az a baj és ezt a srác is nagyon jól tudja, hogy ha ezt tenné a lányt nagyon megbántaná. Hisz amúgy sem tartja magát sokra, ott a nyomás ami a családja részéről ránehezedik, nem tenne neki jót ha azzal nézne szembe, hogy valakinek csak ''arra'' kell és amúgy is havernak tekinti.....

Szerintem elég gáz a srác hozzáállása, az lenne normális ha keresne egy lányt aki mindenhogy bejön neki és azzal kezdene és lehetőleg nem okozna fájdalmat senkinek.

Nekem ez elég hihetetlen mely szerint a pasik bárkivel képesek akitől éppenhogy nem undorodnak....Jó pár srác ismerősöm így meg úgy ecsetelte az elvárásait a nőkkel kapcsolatban meg hogy másmilyen szóba se jöhet ha nem ilyen meg olyan. Ezelőtt azt hittem tök válogatósak.

Igen ez volt, nagyon megtetszett neki valami csaj de nem mert lépni, pedig a csaj visszanézett rá meg mosolygott (ezt se értem miért nem közeledett) ez eléggé megviselte merthogy milyen jó csaj volt szerinte.

2016. máj. 21. 22:23
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Azt hogy ne szólj bele , hanem jelezd a srácnak hogy neked lenne vele kedved lefeküdni "csak ugy" is, és hogy te nem bántódnál meg , utólag még komolyabb valami is alakulhat belöle.
2016. máj. 21. 22:33
 8/14 anonim ***** válasza:
54%

Dugni akar, egyszerű a képlet.

Az őszinteség persze hiányzik hozzá.

Sok lány nem attól sértődik meg, ha valaki el akar vele tölteni egy kellemes estét, hanem ha mindezt úgy teszi, mintha kapcsolatot akarna, utána meg szépen "férfiasan" kitáncol.

Lány

2016. máj. 21. 22:40
 9/14 A kérdező kommentje:

7-es, neked meg mi bajod van? Elmentek otthonról? Nem értetted a kérdést.

1. A srác az én véleményemet kérte ki, megadta a lehetőséget hogy esetleg ''beleszóljak''

2. Már miért kéne jeleznem lefeküdnék vele? Én nem akarok, nekem van pasim de ha nem lenne ezek után pláne nem kezdenék vele.

3. Tőlem nem tudom mit akarna, mivel tudja van pasim, a pasimat előbb is ismerte mint engem hozzám sose közeledne úgy.

Ráadásul engem is bántana ha valakinek csak arra az egy dologra kellenék, nem mennék bele.

8-as szerintem mindkettő aljas és undorító, az is ha valakinek a másik nem az esete de szexre bevállalná csak mert nőhiánya van, a másik ha lehet még undorítóbb, ha megjátssza komolyat akar közben nem utána le is lép.

Miért nem lehet egyszerűbben megoldani? Keressen az illető olyat aki bejön neki és akivel komolyat akar, esetleg olyat, akit nem bánt meg azzal hogy csak egyet akar tőle.

Nekem az az érzésem a srác akarna komoly kapcsolatot csak aki neki bejönne annál nincs önbizalma közeledni (fél a beégéstől), viszont akivel kijön csaj azzal meg nem akar komolyat mert nem jön be neki, de szexet elfogadna tőle mert nőhiánya van, jobb mint a semmi alapon ha nincs más....

2016. máj. 21. 23:36
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

nem tudom mit aggodtok sok nő ugyanezt csinalja, csak szexelni akar parszor a pasival semmi többet

pl buli utan ijesmi

tapasztalat

nem kell izgulni próbalja fel a csajt oszt annyi mindenki jol jár a kis dagi csaj is

lehet masnak ugyse kell

2016. júl. 16. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!